BILDER från Liminkaresan

Start åtta på lördagsmorgonen, hemma igen 4.30 på söndagsmorgonen, lite tidigare än beräknat. Det är ju mindre trafik nattetid men ett ymnigt snöfall gjorde inte slutresan lätt för våra förare – ett stort tack till dem som tog oss tryggt hem!

Min väninnna Marina förevigar supporterskylten i bussens fönster strax innan start.
Min väninna Marina förevigar supporterskylten i bussens fönster strax innan start.
Bäst att öppna flaskan med det mousserade vinet redan på vägen upp till Liminka. Tänk om vi hade förlorat! Men nu gjorde vi inte det...
Bäst att öppna flaskan med det mousserade vinet redan på vägen upp till Liminka. Tänk om vi hade förlorat! Men nu gjorde vi inte det…
Vi var tolv hängivna fans och två förare så vi hade gått om plats i bussen. Vilket behövs då man har packning med sig och gärna vill sträcka på benen och sova på hemvägen.
Vi var tolv hängivna fans och två förare så vi hade gått om plats i bussen. Vilket behövs då man har packning med sig och gärna vill sträcka på benen och sova på hemvägen.
Paus vid Hirvaskangas ABC.
Paus vid Hirvaskangas ABC.
Det rådde delade meningar om vilka djur konstverken i rondellen föreställer. Jag ville ju se renar :-) ... men det är väl älgar eftersom vi är i Hirvaskangas.
Det rådde delade meningar om vilka djur konstverken i rondellen föreställer. Jag ville ju se renar 🙂 … men det är väl älgar eftersom vi är i Hirvaskangas.
Har jag en förkärlek för pappgubbar? De är ju tysta och snälla om än något stela. Det här var en K-Rautareklam i i idrottshallen.
Har jag en förkärlek för pappgubbar? De är ju tysta och snälla om än något stela. Det här var en K-Rautareklam i i idrottshallen. Fotografen har darrat lite på handen 🙂
Men här jag jag hittat två riktiga "gubbar". Kärt återseende med bröderna Lindgren, Jukka och Pekka från Uleåborg. De spelade några i Tor och ville förstås nu då de bodde i närheten komma och heja på oss.
Men här jag jag hittat två riktiga ”gubbar”. Kärt återseende med bröderna Lindgren, Jukka och Pekka från Uleåborg. De spelade för några år sedan ett par säsongen i Tor och ville förstås nu då de bodde i närheten komma och heja på oss. Foto: Marina Tolonen

Och som ni alla vet vann vi matchen med siffrorna 5-6. Jag envisas med att skriva siffrorna i den här ordningen eftersom vi var bortalaget. Många tycker att man ska skriva segersiffrorna först – vad anser du?

Vi tog en komfortabel ledning med tre mål men sedan knappade LNM in till 3-3 och tog efter det till och med ledningen. Det såg illa ut ett tag då det var vi som fick alla utvisningar, LNM fick inga. Och vi hade så få spelare på grund av skador och sjukdomar. Dessutom hade Tors A-juniorer matcher på hemmaplan, så utgångsläget var inte det bästa. Våra killar kämpade ändå ursinnigt och segern var extra skön också med tanke på den långa resan.
Ni må tro att stämningarna i bussen var på topp då vi alla åkte hemåt.

10 reaktioner på ”BILDER från Liminkaresan

  1. Sköna bilder och fina texter…tycker du har rätt om resultatrapporteringen. Alltid hemmalagets siffror först, så råder inga oklarheter. Huvudsaken är ändock att Tor vinner! 😀

  2. Ja den busen var ju verkligen i största och rymligaste laget för er 12 supportrar. Är man hängiven så är man:-)
    Segersiffrorna ska skrivas som du gjorde, eftersom Tor var bortalaget.

  3. Det verkar som ni hade det trevligt på resan. Om ni hade förlorat så kunde ni ju ha tröstat er med det men dubbelt så bra eftersom ni vann. Jag tycker att man skall skriva som du har gjort.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.