Hemligheter

Alla bär på hemligheter, så har jag också gjort för er bloggläsare ett par veckor. Hemligheter är en av rubrikerna i programserien Lasso som börjar sändas nu på onsdag.

Avsnittet där jag intervjuas går ut den 25 mars. I huvudsak handlar det om min blogg. Varför började jag skriva om min skilsmässa till exempel? Vad tror jag det beror på att antalet visningar ökade från 35 000 år 2013 till 140 000 följande år?

Jag tackar Anne Hietanen som intervjuade mig för att jag fick frågorna på förhand. Det gav mig tid att reflektera över svaren.

För vem vill att allt man säger blir ett evigt svammel, harklande och ursäktande av grodor som hoppar ut ur munnen? Det var också viktigt för mig att känna att jag kan stå för det jag säger och veta att jag inte sårar andra, tredje eller fjärde part.

Möbler flyttas och lampor riggas upp.
Möbler flyttas och lampor riggas upp.

Så det var inför tv-teamets ankomst jag hade stajlat bostaden med en orkidé, tänt levande ljus, städat hyllorna i arbetsrummet… Och så går kameramannen och flyttar på allt 😀

Tack, ni var härliga! Anne till vänster, Eero till höger :-)
Tack, ni var härliga! Anne till vänster, Eero till höger 🙂

Craig sade som vanligt inte mycket och slutligen flyttade Eero på honom. Pappgubben ställdes i en vrå, med ansiktet bortvänt 🙂

Ja, vad ska jag säga? Annat än att det var härligt att ha med avslappnade proffs att göra då jag själv var så nervös att jag blev hes av anspänningen. Tack och lov var det inte direktsändning. Och jag litar på att Ylegänget klipper och photoshoppar så det härliga står till.

32 reaktioner på ”Hemligheter

 1. Så det var det som var G. Roligt. Påminn sen närmare 25 mars så jag kommer ihåg o titta på programmet.

  1. Lovar påminnelse! Och vill fortfarande framhålla att jag hoppas man förstår att det jag vill säga är att man klarar sig ur allt, om man vågar vara öppen, dela med sig av sin sorg, gå i terapi, inte skämmas för att man blev dumpad.

 2. Carita, din sköning.
  Underbart inlägg.
  Borde inte den där Bond gå att fixa som ett tredimentionellt alternativ? Med all modern teknik, tänker jag?
  kramisen

 3. BJR har varit i direktsändning som ”chilimannen” i TV (en gång, nu senast var det bandat), i radio några gånger. Och förstås som körsångare flera gånger. ”Va e no he”, säger han… Jag skulle vara stel o darrig och få tunghäfta…. Tyvärr är jag inte hemma när programmet går ut, men Arenan finns ju…. Bravo!

  1. Nervositeten släpper efter ett tag, tack vare proffsig intervjuare och kameraman.
   Men visst undrar jag ännu några timmar senare i kväll – vad sa jag egentligen? 🙂

  1. Tack snälla du! För mig är det inte så viktigt att just JAG syns, men mera det att man ska våga tala öppet om sina sorger och bekymmer. Inget att skämmas för om man blir dumpad.

 4. Jag tar tillbaka min kommentar till föregående helt och hållet.
  Så himla coolt och modigt av dig. Hoppas verkligen att du kommer över ett klipp som du kan lägga upp här på din blogg. Den intervjun vill jag inte missa.

  1. Jag förstår ju att du skrev som du gjorde efter ”vi är nervösa”-inlägget 🙂
   Programmet går ut 25 mars och borde kunna ses även i Sverige. Återkommer!

 5. Men Gud så roligt. Hoppas att du lägger in en länk så vi kan också se det. Och nog kommer din statistik förbättras igen.
  Grattis!

  1. Statistiken är ändå inte viktigast, i programmet berättar jag bland annat vad bloggen betytt för mig med vänners stöd, och att jag fått prata ut (helande verkan) osv.
   Programmet borde gå ut 25 mars, påminner sedan och berättar hur man kan se det (om man kan se det) i Sverige.

 6. Jag hoppas kunna få ta del av ditt TV inslag!
  Vad spännande!
  Och du har verkligen en fin blogg, som innehåller så mycket om allt, verkligen allround och bra bilder, kul att bli uppmärksammad!
  Jag är nöjd idag, men av andra skäl. Ha det nu gott och så kram, Gerd ❤

 7. Jätteroligt att du blivit intervjuad. Det skall bli kul att se detta och jag skall hålla ögonen öppna. Du har en egen stil i skrivandet som fängslar

  Ha en skön dag
  kram

  1. Borde gå ut 25:e mars men påminner mina bloggläsare sedan då det är dags.
   Mer nervöst nästan att se slutresultatet än att bli intervjuad…
   Kramar till dig!

 8. Förstår att du är nervös, speciellt med tanke på att man aldrig framstår precis som man tänkt sig! Fast samtidigt är det nog nyttigt att få se sig själv ibland som andra ser en. *fniss*
  LYCKA TILL!
  Susie ❤

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.