Vacker vägg, del 21

Stämningsfull belysning.
Stämningsfull belysning.

Då jag tog den här bilden i centrum för knappt en vecka sedan fotograferade jag också väggen ni ser till vänster. Någon kanske tycker att klotter i den här stilen inte alls är vackert, men väggen i sig är det mycket tack vare det sken lampan skapade i kvällen.

Del 20  i serien av vackra väggar.

(ps. har haft väldigt mycket att göra både på jobbet och privat de senaste dagarna så under veckan blir det mest korta inlägg med bilder här på bloggen)

8 reaktioner på ”Vacker vägg, del 21

  1. Tänker ändå försöka fortsätta med en del djupa inlägg också. Vissa dagar och veckor är mer hektiska än andra. Och bloggandet ska ju vara kul, så vi gör vad vi klarar av 🙂

   1. Humöret varierar, tiden likaså. Men jag vill blogga varje dag och det känns bra då jag gör det på egna villkor, ibland kortare, ibland lite längre, ibland med glimten i ögat, ibland förmedlande sorg och nedstämdhet – sådant som livet är.

 1. Hej!

  Det är alltid intressant att följa dina inlägg. Fotot är fyllt av höstvärme, oberoende av ”klottret”. Och ljuset påminner mej om gränden, du fotograferade och publicerade tidigare!

  Ditt inlägg om ”klotter på väggen” fick mej att tänka på mina tidiga ungdomsår. I vår by samlades ungdomarna vid mjölkställningen med sina cyklar och mopeder, flickor och pojkar. Det fanns ingen kiosk, ingen annan samlingsplats. Men där satt vi och pratade med varandra på kvällarna. Det hände också, att en och annan skrev texter eller ritade hjärtan med initialer på väggarna inne i mjölkställningen. Om någon hade för sej, att en viss pojke var förtjust i en viss flicka, eller vise versa gjorde de det för att ”reta” personerna ifråga. Dessutom skrevs det en del andra texter. Hmm, undrar om det var så snälla texter alla gånger? Nej, verkligen inte! Så varje generation har sitt sätt att uttrycka sej på!

  Ja, det var då det, då skrev man nog med blyertspenna ännu, men man ristade nog in sina texter och hjärtan så hårt, att det var svårt att få dem bortstrukna!

  Vi har alla våra ”ups & downs”! Livet skulle bli allför enformigt annars …

  Sköt om dej och njut av vardagens små lyckokorn!

  Kramar!

  1. Ja då, man har väl ristat i träd och i skolbänkar och skrivit med pennor lite här och där – det har du rätt i 🙂 Ibland oskyldiga texter, ibland säkert mindre genomtänkta.
   Bilden av väggen är från samma plats som höststämningsbilden 🙂
   Kramar!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.