I´m so happy…

Hur kan jag skriva det en dag då Tor förlorat mot jumbon i division ett?
Jo, för att innebandy inte är hela livet. Kanske halva i och för sig 😉 … men det kommer nya matcher. Och vill vi se positivt på det här, så kanske ett lag som är bättre i tabellen måste få sig en smäll för att förstå att det inte räcker med att spela bara 25 minuter och leda med 3-0. Hela matchen är nämligen 60 minuter lång. Slutligen blev det förlust med siffrorna 6-7.

Tors Andreas Hietala och tränaren Sebastian Freudenthal tillsammans med motståndarnas tränare och bästa spelare på presskonferensen efter matchen.
Tors Andreas Hietala och tränaren Sebastian Freudenthal tillsammans med motståndarnas tränare och bästa spelare på presskonferensen efter matchen.

En av dagens höjdpunkter inträffade innan matchen ens börjat, innan Tors tre mål hade pangats in.
Väninnan Marinas dotter Anne hade kommit på besök från Kensington i Storbritannien där hon bor, och vi sågs på matchen. Vi hade SÅ kul, många gemensamma nämnare 🙂 Att matchen slutade som den gjorde förstörde inte vår kväll.
Och vet ni vad hon hade med sig som gåva till mig?
Aaaah! En plansch som delades ut bara på en viss biograf i London då det var världspremiär av Spectre där.

Ett fint tillskott i min Bond-samling.
Ett fint tillskott i min Bond-samling.

Lycklig ägare till den här, och lycklig av många andra anledningar också just nu.
Livet är här och nu. Om morgondagen vet vi inget. Jag tar inte lyckan jag känner för given. Jag är bara så glad för att den får mig att le precis hela tiden just nu ❤

 

16 reaktioner på ”I´m so happy…

 1. Ditt Tori innebandy är som mitt Hammarby i fotboll, helt klart! Vi supportrar gillar egentligen inte att vinna, vi är nämligen masochister. Bara att inse sanningen;-)

  Toppen att du fick en affisch av din idol. Å jag fick se bilen han körde i Spectre och kameran han har signerat och auktionerar ut igår på Fotomässan. Det du! Ligger på min blogg om du vill dregla lite;-)

  1. Det hoppas jag med 🙂 Och blir det inte något av det jag har på gång nu så var det inte meningen att det skulle bli nåt.
   Då tar jag nya tag. Just nu gläds jag i stunden, så länge det här varar och känns bra.
   Kram!

 2. Roligt med planschen och förstår vad du menar med innebandyn. Min dotter spelade ett tag som en av två tjejer i ett pojklag för det fanns inget tjejlag men när andra tjejen slutade nu i somras hoppade Kajsa också av trots att hon älskar innebandy. Tråkigt egentligen men jag kan förstå henne också. Inte alltid lätt att vara ensam tjej bland så många killar speciellt inte när de är i 11-årsåldern.

  1. Tack! Jag hoppas känslorna håller i sig… det är så märkligt att saker och ting bara händer då man minst anar det. Då man liksom släppt allt och tänker ”äsch…”
   Är ändå försiktig med att orda allt för mycket här än… brukar gå åt pipan då jag visat förväntan och glädje på bloggen.
   På tal om ”piporna och föriga bisin” 😀

 3. Kan tänka mig att du uppskattade ”idolbilden”. De sägs att man kan lära sig mycket från sina misslyckanden och det kommer nya matcher. Dom är säkert revanschsugna.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.