Bilder från Helsingforsresan

Förra veckan skrev jag om biljetterna jag vann till Carolas julkonsert.
I går var min syster och jag där, och Carola kan verkligen leverera! Några riktigt bra bilder fick jag inte i den mörka salen, men för att visa att jag faktiskt var där publicerar jag de bästa jag har.
Och ett par stämningsbilder från nattens lugna Helsingfors där vi väntade på bussen som tog oss hem.

Satt på tolfte raden på parkett, kom alltså inte närmare än så här :-)
Satt på tolfte raden på parkett, kom alltså inte närmare än så här 🙂
Men plötsligt sprang Carola upp bland publiken och då vågade jag till och med använda blixten.
Men plötsligt sprang Carola upp bland publiken och då vågade jag till och med använda blixten.
I väntan på bussen vid Operahuset. Lugna gator fastän klockan bara var kvart över tio.
I väntan på bussen vid Operahuset. Lugna gator fastän klockan bara var kvart över tio.

Nu då livet åter snabbt fick en vändning (förhållandet jag trodde på fick ett abrupt slut) hittar jag glädjen i vardagen då jag kan fotografera och skriva blogginlägg. Den gemenskap jag hittat via bloggen är väldigt värdefull. Så ni som läser det jag skriver och dessutom bryr er om att kommentera, ni ska veta att ni är verkligt värdefulla i mitt liv.

Har många bilder på lager nu och siktar på att skriva minst två inlägg per dag. Hoppas ni vill hänga med på min fortsatta resa i livet!

Olympiastadion. Lätt inzoomad bild, blev inte så bra som jag ville.
Olympiastadion. Lätt inzoomad bild, blev inte så bra som jag ville.
På väg till Finlandiahuset, före konserten, passade jag på att föreviga vårt inpaketerade riksdagshus. Som en julklapp?
På väg till Finlandiahuset, före konserten, passade jag på att föreviga vårt inpaketerade riksdagshus. Som en julklapp?

30 reaktioner på ”Bilder från Helsingforsresan

 1. Ja. kan tänka mig att Carola kan leverera, dock har jag aldrig sett henne live själv. Kärleken kommer när man minst anar det … som för mig. Jag som ALDRIG skulle ha något förhållande efter jag bröt upp med exet i våras … ca två veckor efter blev jag hooked i en som verkligen inte var min ”typ” … och det fungerar superbra mellan oss. Hahahaha …

  1. Det gick ju snabbt 🙂 Och vad bra att det funkade!
   Jag har en smärtsam skilsmässa bakom mig, blev grundlurad under ett drygt halvår innan jag kom på vad som hände bakom min rygg.
   Nu har jag återhämtat mig och vågar tro på en ny kärlek. Måste väl ha lite tålamod till ändå 🙂
   Kram!

 2. Carola är inte min förtjusning och har aldrig varit det, men visst kan hon leverera, så jag misstänker att även jag hade fallit för hennes fötter om jag varit med i Helsingfors.
  Ha en skön helg och kämpa på. Mister du en står dig tusende åter!
  Kram, Ingrid

  1. Tack Ingrid! Så är det. Jag var godtrogen, blåögd, öppen, snäll… och det har jag tänkt fortsätta vara 🙂 Kanske lite mindre blåögd, men hur ska man gå till väga då? Kontaktlinser? 😉

 3. Mitt mellannamn är ”Blåögd” och kanske är det därför jag av ren självbevarelsedrift bestämt mig för att leva ensam.
  Jag har aldrig lyssnat på Carola live. Talade hon mycket mellan låtarna? Är rädd för att jag då skulle tycka att det blir alltför pinsamt och skäms för att jag skäms när hon talar.

  1. Hon talade ett par gånger ganska länge mellan låtarna, och det handlar ju mycket om hennes tro, sådant som hänt i hennes liv och som hon vill dela med sig av.
   Det störde inte mig, men jag kan tänka mig att det finns de som önskar det vore mer sång och show än prat.

 4. Fina bilder, och roligt att du fick en så bra bild på Carola. Läste i tidningen idag att Carola kommer till vår lilla stad i februari nästa år, då vi inviger vår nya ishall 😀 Jag hänger gärna med på din fortsatt resa, ser fram emot nya inlägg och nya bilder. Kram!

 5. Bilderna från konserten blev jättefina – suveräna till och med. Å riksdagshuset som julklapp – ja, varför inte;-)

  Sedan kan jag ju inte låta bli att reagera på att du visst gillar dina läsare, men gärna hade försummat oss om ditt förhållande hade hållit. Nu duger vi igen alltså med två inlägg/dag och foton… Aj, aj Carita. Det gäller att ha rätt prioriteringar i livet och dessutom har sina egna intressen kvar utan att göra avkall på dom. Man ska liksom inte ”offra” något för någon annan…

 6. Vi hänger med och ser fram emot en fortsatt bekantskap! Jag tycker nog personligen att dina bilder är jättebra – även från 12:e raden 🙂

 7. Vad kul att du vann biljetter och vilken bra bild du fick av Carola, så bra att det blev en lyckad konsert. Jag har sett henne i musikalen ”Sound of music” på 1990-talet i Stockholm och det var också jättebra. Finlandiahuset är fantastiskt fint.

  Skönt att du har annat som tar tankarna från den tråkiga upplevelsen.

  Ha nu en fin advent
  kram

  1. Tack fina du!
   Jag känner nu att jag klarar nästan vad som helst – menar, en man som inte var så ärlig som han påstod sig vara, som plötsligt bara ”försvann” och sedan textade ”avståndet är för långt, det här är mitt sista meddelande till dig”… hmmm, inte är det en sådan man jag vill ha.
   Ha en skön helg du med! Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.