29 reaktioner på ”Glad måndag! 21-12-15

 1. Ja, men Gud vad de är härliga. Tomtarna. Och imorgon torde vara en glädjens dag för många. Att den inte firas stort kan jag inte alls förstå när det är så många som längtar till ljusare dagar.
  Kram!
  Ha en skön vecka.

  1. Pessimisten säger efter midsommar ”nu går vi mot mörkare tider”… Heh 🙂
   Men om några dagar blir det ju verkligen ljusare och ljusare, det säger pessimisten sällan.
   Kram till dig!

 2. Ja det blir skönt att veta att det vänder om mot ljusare tider även om det dröjer innan det märks! Alltid något att glädja sig åt en måndag som denna! Ha en bra dag!

  1. Ja, på något sätt börjar man på ny kula, eller vänder blad efter nyår, även om man inte ger nyårslöften om att träna mer eller äta mindre osv. osv. så är det en ny start man kan få.
   Och ljuset längtar vi helt klart efter!

   1. Fast de är inte läskiga men skickligt att man kan få dockor att se så verkliga ut ligger nog närmare vad jag menar. Tack för kramen 🙂 skickar en i retur!

   2. Hahaha, det förstår jag för så gammal är du inte ;-). Gillar att du börjat lägga ut mer bilder på dig själv. Trevligt och jag försöker också ibland även om jag fortfarande har svårt att lägga ut bilder på mig själv sedan brukar jag tänka att jag ser ju ganska snäll och trevlig ut i alla fall så förhoppningsvis skrämmer jag inte bort någon från bloggen. 😉

   3. Du är ju hur fin som helst! På en del bilder ser jag någorlunda lyckad ut, snöbollsbilden var nu lite sisådär – men jag försöker att inte vara för sträng mot mig själv.

 3. Härliga tomtar! Nu vänder vi blad mot ljuset färdas vi. Jag tycker om att ”börja på nu kula” som jag säger. Det är alltid för tidigt att ge upp. Julkram till dig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.