Årets sista dag

Snart vänder vi åter ett blad i livets bok, 2015 blir 2016.
Snart vänder vi åter ett blad i livets bok, 2015 blir 2016.

Visst känns det lite speciellt med ett nytt år. Fastän det bara är en dag som övergår i en annan, precis som under resten av året.

Kollade nyss ett år tillbaka i bloggen och skrattade åt mina bilder av Craig, han flyttade ju in lagom till nyår i fjol 🙂 Och Adrian som fick en idé, om hur vi skulle bli av med denne Bond som han bara var lagom förtjust i.
Där fanns också bilder som visade hur kallt vi hade och hur mycket snö.

Jag minns att fjolårets jul gick relativt smärtfritt med tanke på alla minnen och att det var första julen som frånskild. Nyåret kändes av någon anledning tyngre och på bloggen skrev jag Jag kom ihåg fjolårets nyår då maken och jag sköt raketer och skålade i skumpa på det sätt vi alltid brukat. Med handlederna virade runt varandras, som ett slags kärlekslås.

I år då jag kom hem efter julaftonen hos min syster slog det mig att jag inte hade ägnat mitt ex och hans nya liv en enda tanke. Jag är inte heller speciellt orolig för hur den här sista kvällen på det här året kommer att kännas. Troligen sitter jag ensam hemma, det kommer en del bra program på Sveriges TV.

Men vet ni, det går ingen nöd på mig. Om jag inte hittar på något annat så höjer jag en skål för mig själv vid tolvsnåret. Livet är bra som det är ❤

10 reaktioner på ”Årets sista dag

 1. Då kan vi skåla i kväll ❤ jag sitter ensam, har inte ens frågat något av barnen om att få komma. Och väninnan jobbar väl som vanligt 😉
  Nej, i morgon är en annan dag, även om jag skulle vilja ha firat in det med min älskade ❤
  Varm kram, fina Carita, önskar Gerd och Ett Gott Nytt År 2016 ***

  1. Ja, det ska vi göra – tänka på varann!
   … plötsligt såg jag att ditt svar var längre än ”Då kan vi skåla i kväll” … först syntes bara det, konstigt!
   Gott nytt år till dig med min fina vän!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.