Vintersemesterns första dag…

… spenderades till en del i grannstaden Borgå. Försöker shoppa det mesta i hemstaden men ibland måste man ju få åka bort lite. Jag var dessutom ute efter en större matta till salen/tv-rummet och vi har ingen affär som säljer sådana i Lovisa.

Svårt att se vilka färger jag gillar? Eller nyanser? Grått, brunt, vitt , svart :-) Och Muminmotiv.
Svårt att se vilka färger jag gillar? Eller nyanser? Grått, brunt, vitt , svart. Men lite gult också på kjolen som skymtar till höger. Och Muminmotiv på klisterbilderna 🙂

Allt som köps ska användas. Och speciellt nöjd var jag över att jag den här gången också satsade på värmeljus utan metallhållare och utan palmolja. Lite romantisk är jag väl också då jag köper ljus och duschkräm med rosendoft … men där går gränsen. Annars har jag inte mycket till över vare sig för rysch och pysch eller blomstermotiv 😀

 

16 reaktioner på ”Vintersemesterns första dag…

 1. Först blir vi utklassade av norska skidåkare och nu åker kronorna ut mot Finland. Var väl inte så överraskande och det är bara att gratulera Finland och hoppas att dom tar guldet nu.

 2. Vilka bra saker du köpte. När jag var ca 14-15 år och bodde i Sundsvall där jag växte upp så gick det båtar över till Vasa och dit var jag flera gånger med mina föräldrar. Det är fina minnen och vi bodde på nåt hotell som jag glömt att fråga mina föräldrar om men nu är det för sent. Sen har jag åkt till Åland ett par gånger och även varit till Helsinfors. Mina föräldrar hade finska vänner som flyttade till Sverige. Till Vasa skulle jag vilja åka en nostalgitripp. Numer går det inga färjor längre från Sundsvall utan är helt dött i hamnen med bara höghus

  Jag är inte heller mycket för rysch pysch ;). Hellre tufft än sött

  Ha nu en skön tisdag
  kram

  1. Alla har vi olika smak och den som gillar det romantiska har sin stil, jag är mera för det enkla och avskalade, läder, metall, trä 🙂
   Visst blir det många fina minnen från resor, dom behöver inte ha fört en långt bort hemifrån. Och att bo på hotell, speciellt då man är barn, känns ju extra spännande.
   Tisdagskram!

   1. Fungerar hur bra som helst, behövde inte ens diska, tog skaftet på en sked och bara petade ut det sista stearinet så var den som ny. 🙂

 3. Som sagt, lite romantisk är du och vi har ju alla vår egen smak. Jag gillar rysch och pysch men tycker att jag är för gammal för att klä mig i sådana blusar, t.ex.
  Du köpte bra saker och vitt och svart tycker jag om.
  Trevlig helg och kram från mig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.