På begäran – Bondprylar

Min bloggvän Fru Månsson skrev i en kommentar att det skulle vara kul att se vilka alla Bond-prylar jag har. Kanske också att få veta vilka jag suktar efter.
Fick inte alla saker på samma bild, och en av dem har inte direkt med Bond att göra men nog med min dyrkan av skådespelaren Daniel Craig.

Utöver det jag visar här har jag Bond-tema som omslagsbild på Facebook. Bakgrundsbilderna på mina datorskärmar på jobbet visar också Craig 🙂

Och om det är något jag suktar efter är det förstås att få se Daniel Craig på riktigt. Men eftersom det kanske inte låter sig fixas i all hast kanske jag nöjer mig med att köpa en 007-parfym då jag åker över till Sverige snart.

Planschen från premiären på Spectre i London är nu inramad. Har alla Bond-filmer på DVD förutom den senaste som troligen inte kommit ut än. Så här ser du den första och den näst sista. Utöver det glasunderlag och papp-Bond i exakt den längd Craig är.
Planschen från premiären på Spectre i London är nu inramad. Har alla Bond-filmer på DVD förutom den senaste som troligen inte kommit ut än. Så här ser du den första och den näst sista. Utöver det glasunderlag och papp-Bond i exakt den längd Craig är.
Ett konstverk jag fick av grafikern Maria Ahonen då jag fyllde 50 år. En kortlek, en biobiljett, en cd-skiva med musik från Bondfilmer, en Bondbok, en ölflaska och ett omslag till en Smirnoff-flaska med Quantum of Solace (En gnutta tröst) som tema.
Ett konstverk jag fick av grafikern Maria Ahonen då jag fyllde 50 år. En kortlek, en biobiljett, en cd-skiva med musik från Bondfilmer, en Bondbok, ett vykort, en ölflaska och ett omslag till en Smirnoff-flaska med Quantum of Solace (En gnutta tröst) som tema.
En stor tavla, som figurerat på många bilder hemifrån mig på bloggen och i förgrunden en tidning med massor av artiklar om Bond.
En stor tavla, som figurerat på många bilder hemifrån mig på bloggen och i förgrunden en tidning med massor av artiklar om Craig och om andra som spelat Bond.
Hans finns på väggen i sovrummet också.
Hans finns på väggen i sovrummet också.

35 reaktioner på ”På begäran – Bondprylar

 1. Vilket jättefint konstverk och att du fått ditt namn där istället för Casino och vad roligt att få se dina Bondprylar! Måste bara fråga hur du fick tag på pappfiguren? Tack för att du visar nu är min nyfikenhet stillad men när du ska till Sverige, vad ska du göra då?

  1. Jag åker till Sverige på torsdag, två nätter på båt, två i Stockholm. Träffar vänner där.
   Pappfiguren köpte jag via nätet direkt från Storbritannien, minns inte vad affären hette. Han kostade bara 25 euro, men frakten var dyr… så dyr att jag inte har mage att skriva det här 😀

 2. Hej. Nu fick jag mej ett gott skratt. bond-prylar, jag läste det på svenska, alltså tänkte att nu har hon börjat med gamla jordbruksprylar!!

 3. Hmmm… Jag vet inte Carita. Jag funderar hur en tilltänkt man kan bemöta en sån dyrkan?
  Tänk dig att du kommer hem till en man som har lägenheten full av… säg, Pamela Anderson. Och har den i storformat stående dessutom.
  Du får leta efter nån som är STOR Bond-framför allt Daniel Craigfan isåfall.
  för att glädja dig så Daniel Craig kontraktad för 2 filmer till.
  Kram!

  1. Hahaa 😀 Jag väntade mig en reaktion som den här. Nå, om nån man dyrkar Pamela Anderson så är det faktiskt helt ok.
   Jag är som jag är och jag tror att det finns män där ute som har tillräckligt med sunt självförtroende för att ställa sig över min ”dyrkan” och se att det bara är pappfigurer etc.
   En kille sa faktiskt ändå en gång om papp-Craig på finska ”han stirrar på oss…” 😀

   1. Jag hade en kund som hade en stor affisch i sitt sovrum med Silvester Stalone. Hennes äktenskap knakade lite i fogarna. Jag föreslog att hon kanske borde ta bort Silvester från väggen. Hon gjorde det. Och de är ihop än. ( det var typ tio år sen)

   2. Jag håller kvar mina Bond-prylar och hävdar fortfarande att det säkert finns en man som klarar av att ta det där på rätt sätt. För på riktigt avgudar jag ju varken Craig eller Bond-skådisarna, det har mer blivit en rolig grej kring allt det här 🙂

 4. WOW! Det var verkligen en diger samling! Å frågan är ju om du druckit upp innehållet i flaskorna eller inte;-)

  Du som är journalist borde väl kunna fixa en intervju med Craig;-)

  1. Jag har aldrig försökt fixa en intervju – borde kanske? 😀
   Flaskan är mer värdefull om oöppnad och då jag inte dricker öl får den stå kvar som den är. Däremot finns det ingen Smirnoff inne i skalet mer … 🙂

 5. Det kan man kalla intresse för Bond-filmerna! Jag minns mest de första filmerna som då var banbrytande när det gällde action.Jag har sett tidigare i din blogg att du gillar Craig. Har han nån FB-sida?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.