Glad måndag! 29-08-2016

Nu gör jag flera förhandsinställda inlägg för hela veckan. Om det skulle vara så att jag i nya bostaden får problem med internet, eller av andra orsaker inte på stubinen hinner installera stationära datorn där.

I och för sig stänger jag datorn och packar ner den först i kväll, så jag kanske kommer med ett inlägg till i dag. Men det är osäkert om jag orkar… förkylningen tar på krafterna och allt måste vara klart då flyttbilen kommer i morgon klockan tio.

De förhandsinställda inläggen publicerar jag tidig morgon. Hoppas jag får dataförbindelsen att funka på nya stället senast onsdag kväll.
Jag har en surfplatta och jag har internet på telefon. Men att blogga via dem är mest enerverande. Den stationära datorn med det separata tangentbordet tar segern 10-0!

Ja, och ni som kommenterar! Observera att det kan dröja ett tag innan jag hinner godkänna kommentarerna manuellt 🙂

En tavla i hytten på supporterresan i mitten av augusti. Gillar temat!
En tavla i hytten på supporterresan i mitten av augusti. Gillar temat!

19 reaktioner på ”Glad måndag! 29-08-2016

 1. Spännande, spännande. Jag har numera svårigheter att blogga från datorn och mobilen, nu när min kompis plattan kom in i mitt liv 😆

  1. Plattan är bra, men jag tycker att där inte finns alla funktioner som är möjliga att nå via stationära datorn. För att inte tala om hur mycket snabbare jag skriver med tio fingrar på tangentbord… 🙂

  1. Inte roligt nej, men vad kan man göra? Värkmedicin som håller febern borta, fastän den borde få blomma ut, men det får den inte på några dagar då den kom så olägligt 😦
   Distanskram!

 2. Jag håller med dig till 100 procent vad gäller att blogga från stationära datorn! HELT annat än från mobilen, som går. Men paddan är rätt omöjligt. Helt andra funktioner och vissa jag saknar.

  Men, nu vet vi att du flyttar, så det är lugnt! Krya på dig Kram ❤

  1. Min ambition är ändå att ha ett inlägg per dag, hur kort som helst, därför tar jag det säkra före det osäkra.
   Snart får du ser bilder från nya stället. Känner att de kan bli en bra nystart och att jag fortsätter göra mig av med onödigt krafs 🙂

 3. Förkylningen var verkligen dåligt tajmad om man säger så. Hoppas att flytten går bra och att internet fungerar. Förstår dig helt och hållet – mobil- eller plattablogga är ingenting för mig heller.
  Tavlan är förresten riktigt söt:-)

 4. Gillar tavlan och håller tummarna att flytten går som en dans. Vill också helst sitter vid min stationära dator. Man sitter rätt, man skriver fort och har en skärm som duger.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.