Kom och besök Lovisa!

Den här broschyren har nyss kommit ut på svenska.

Jag får ursäkta att jag fotograferade den via datorskärmen. Jag har ännu inte pappersexemplaret hemma. Men här ska den gå att ladda ner på svenska.

Jag är ju en glad Lovisa-ambassadör men här har jag också en egen liten ko i diket. Det är nämligen jag som gjort den svenska översättningen 🙂
Broschyrens layout står Creative Peak för på uppdrag av Lovisa stad.

Ja, så snyggt är det ju inte med ränder från datorskärmen, men hoppas att ni kan öppna broschyren via länken och bekanta er med innehållet den vägen.
Det finns många härliga vyer i Lovisa, som inte bara utgörs av centrum utan också av Liljendal, Strömfors och Pernå.

Men just i dag visade sig Lovisa inte från sin bästa sida i snöslasket. Å andra sidan, vad vore livet och hela omgivningen utan de fyra årstiderna?

På väg hem längs Sibeliusgatan i snöslasket.

Haft jättemycket att göra i dag, mest för tidningen Nya Östis nu men lite annat också. Får ta och försöka vila på helgen, för fram tills dess är det ganska full fräs 🙂

11 reaktioner på ”Kom och besök Lovisa!

 1. Kan tyvärr inte besöka Lovisa. Lämnar inte mina djur i sticket men härligt att broschyren finns. Tycker ni gör mycket för att marknadsföra staden och det händer mycket också. Hoppas det blir många turister i år.

 2. Vilken fin broschyr! Lovisa är verkligen en aktiv stad som marknadsför sig riktigt bra och proffsigt med tanke på att staden är så liten. Stor eloge! Himla kul att du fick stå för översättningen till svenska.

  1. Det var ett jobb som krävde sin tid, men väldigt kul att få förtroendet. Har genom åren översatt mycket från finska till svenska på lokaltidningen – den här typens ”glättiga” texter, så det kändes trevligt.

 3. Så trevlig broschyr … och du är verkligen en bra ambassadör för din stad!
  Känns lockande att göra ett besök 🙂

  1. Jag gör allt jag kan för att lyfta min älskade barndomsstad ❤
   Småstäder får ibland oförtjänt dåligt rykte, för att de är stillsamma om vintrarna kanske? Men hellre det än en massa röj och bråk.
   Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.