Bilder från 50-års fest

I går firade vi en god väns 50-års fest. Vi är ett gäng som umgåtts mer än tjugo år, så antalet fester längs med åren har blivit många. Nuförtiden går det ändå lite lugnare till än förr 😀 … vi började klockan 17 i går och slutade före 21!

50 blir också OS!

Symboliskt nog bildade ballongernas bakvända skuggbild ordet OS. Kvällens jubilar har vunnit medaljer i Paralympics på 1990-talet, så det här passade ju bra. Riktig guldvalör också!

OS även här 🙂

Ballongerna var bångstyriga i kvällsbrisen så det blev OS även här 🙂

Men med en lång mans hjälp fick jag ballongerna att lyda för en stund i alla fall.

Så här ska det ju vara!
Vi köpte en blomsterkrans till jubilaren.
Borden var vackert dukade med blommor från släktens trädgård.
Hembakad smörgåstårta…
… och hembakad sommartårta blev vi bortskämda med!

22 reaktioner på ”Bilder från 50-års fest

   1. Jag firar inte min födelsedag. Jag har verkligen svårt att finna mig i åldrandet. Ser inte vitsen med att fira att jag har närmat mig till slutet. Kanske börjar jag vid 100 och då blir det mer kul att fira att jag hann med ett år till. Och ett år till och…

   2. Hahaa – rolig tanke att börja fira då man fyllt 100 😀
    Jag säger och tänker redan ibland ”snart är jag 60” fastän jag bara är 55, för då tror jag att det inte känns så hemskt sedan den dag då jag verkligen fyller 60, om jag kommer så långt!

   3. En gång frågade en av mina kunder hur gamla jag var. Så jag sa snart sextio. 😬 då utbrast hon och sa – men det kan du verkligen inte va. Jag är född ett år innan eller ett år efter 1955 och jag är bara 52 år. 😂😂😂 ertappad jag blev. Nu när jag är över 60 kör jag med att jag är runt 70. Bra att förvilla. Och ingen läser min blogg så ingen risk att de får veta det. 😀

 1. Stort GRATTIS till 50-åringen! Gillar att 50 blev till OS, speciellt om jubilaren varit med som paralympier – roligt sammanträffande tycker jag:-)

 2. Så fina foton Carita..
  Smörgåstårtan och jordgubbstårtan ser himmelskt goda ut..
  Såg ut att vara en fin och trevlig fest…
  Ha en fin helg nu…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.