Vackra fasader – andetag in, andetag ut

Just nu har jag otroligt många uppdrag på gång. Det är KUL att ha jobb, men jag inser också att jag måste planera min tid noggrant, få in lediga stunder här och där. Ser inte ut att bli många sådana på över tio dagar framöver, men KANSKE efter det…

Märkligt hur allt hopar sig. Vill träffa vänner också, men jag har fortfarande ofta svårt att säga nej tack till jobb som ger det jag behöver… inkomster.

Jag försöker bli bättre på det, att säga nej åtminstone ibland.
Hemma råder fortfarande ett smärre kaos, men det är inte lika stort som då jag flyttade in. Alltid någon tröst 😀

Och genom minnen från Corfuresan försöker jag lära mig andas in… och andas ut. I lugn takt.

Ett hus vid en sidogata ett stenkast från stranden i Messonghi.
Samma hus från lite annan vinkel.

 

15 reaktioner på ”Vackra fasader – andetag in, andetag ut

 1. Och den lite annan vinkeln tar första priset.
  Jag känner igen mig. Att inte kunna tacka nej för man inte vet hur det är om två veckor. Men jag har nu tackat nej till några kunder då jag är färdig bokade fram till andra veckan på januari. Mest på eftermiddagar medan på förmiddagar är mer glesa.

 2. Det är klart det är bra att du har jobb … att du har mycket inplanerat som ger inkomst, men du är tvungen att tänka lite på dig själv också! Alla måste ha stunder för återhämtning … så är det bara!
  En riktigt fin fasad … ett vackert minne från sköna dagar.
  Önskar dig en fin dag!
  Kram

  1. Tack! Ja, därför satt den där semesterresan till Grekland också som handen på handsken.
   Det är extra intensivt nu ett par veckor framöver – sedan måste jag se till att få ett par dagar helt lediga.
   Kram och önskar dig en fin torsdag!

 3. Ja ta hand om dig, livet är mer än bara pengar, men jag förstår att det känns lite oroligt utan fasta inkomster. Men dröm dig tillbaka till Corfubilder med dina fina bilder det kan ge återhämtning.

  1. Livet är mycket mer än bara pengar, någon dag kan livet stanna upp.
   Jag har en del besparingar, men försöker klara mig från månad till månad utan att röra dem.
   Tack för din omtanke ❤

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.