Veckans ord – I VÄSKAN

Oj, hoppas jag hinner med i Veckans Ord hos Gems Weekly fastän jag skriver så här pass sent som på lördagskväll!

Jag har faktiskt aldrig mycket saker i väskan. Kameran, som inte syns på bild för att jag tog fotot med den, är ofta med. Pengar, smarttelefon, läppcerat, penna, anteckningsblock.

Jag tycker inte om oreda, röra … allra minst i min väska 🙂

 

41 reaktioner på ”Veckans ord – I VÄSKAN

 1. Nej, du har verkligen inte mycket i din väska, jämfört med mig då;-) Men du – du borde rengöra sin smartphone;-)

 2. Samma här. Ungefär likadant i min väska plus att jag alltid bär på tuggummi med mintsmak och antihistamin mot familjens alla nötallergier av den allvarligare sorten… Måste liksom alltid vara med.

 3. Så bra att du kom ihåg det!
  Ordning och reda … det är bra! Använder ju inte handväska själv … tycker bara den är i vägen 🙂

 4. Det du har i väskan drar jag omkring med i jackfickorna. Två kameror, en mobiltelefon, husnycklar, bilnycklar, garagenycklar, anteckningsbok, penna, näsduk, och plånbok. Skulle jag springa omkring med en handväska, skulle jag bli av med den ganska snart. Jag har annat för mig än att hålla reda på extra pinaler, när jag är ute i naturen.
  Svante

   1. Jag har inte någon röra i fickorna, var sak har sin ficka. Hittade en otrolig vinterjacka den har fickor överallt. Den kostade bara 80 kr på Secondhand butiken, och den känns som ny.
    Svante

 5. Jag önskar att jag hade din ordning i väskan men trots att jag städar den hittar jag aldrig det jag ska ha det finns på ngt konstigt sätt alltid underst haha allt verkar finnas längst underst haha
  KRAM och tack för att du är med
  KRAM

 6. Jag vill ochså ha ordning i min marta slunga😉men har jätte mycket i den och väger nästan ett ton … ( känns så ) i alla fall. Vilken tur att jag sällan sminkar mig för då skulle den vara ännu tyngre.
  Jag bär med mig telefon, börs, skosked, näsdukar , häfte pennor i olika färger. Läppomada. Powebank, hörlurar m.m 😃

   1. Lärde mig ta med sko sked eller sko horn då jag alltig förstörde mina länkkiskor med att trycka ner foten så hälen tryckte ner i hälen. Man inte orkade binda snören varje gång 😂nu är den alltd med 👍och skorna hela. Smink är det så sällan jag använder så onödigt att ha det med

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.