Veckans ord – GODIS

Det är redan 47:e veckan som jag deltar i Gemsweeklyphotochallenge hos Sanna. Nu har vi bara sex veckor kvar! Få se om det dyker om en ny utmaning nästa år hos henne, eller om jag får hoppa på någon annan – det finns ju gott av dem i Blogglandia. Allt från rubrikutmaningar till lördagscitat, utöver söndagsskyltar och Glad måndag och sånt 🙂

Fazers Fami-stång är en av mina favoriter, men jag har många andra också 🙂 Lindt´s Lindor har många goda smaker på sina kulor, de här köptes till specialpris på mat- och vinmässan.

Hittade också en bild i arkivet, från besöket vi gjorde med trädgårdsföreningen på Frantsilan Kehäkukka. Där såldes allehanda lite annorlunda godis.

34 reaktioner på ”Veckans ord – GODIS

 1. Jag hoppas innerligt att Sanna eller om hon inte vill/har tid/orkar längre någon annan eller andra tar vid. Det är så trevligt och inspirerande. Äntligen har jag fått lite fart på min blogg med alla nybesök. Du fortsätter väl också med Glad måndag!? Hoppas fortsättningen på din vecka blir bra!

  1. Vi är många som önskar att hon ska fortsätta.
   Visst är det som du säger, man får sprutt på sin egen blogg då man är med i olika utmaningar.
   Man hittar likasinnade bloggare också 🙂
   Glad måndag fortsätter så länge jag orkar blogga!
   Kram!

   1. Egentligen ger jag ju inga teman eller ord, men jag försöker länka till alla som är med och på det sättet hjälpa andra att få fler besök på bloggarna 🙂

 2. Mycket godis här! Jag äter helst bara en liten bit mörk choklad om det bjuds 🙂
  Ja det blir intressant och se om Sanna fortsätter nästa år 🙂
  Kram

 3. Perfekt bidrag till temat! Hoppas också att Sanna orkar ge oss nya ord nästa år också. Tycker den här utmaningen är en av det roligaste, då man kan tolka de givna teman på många olika sätt.

 4. Jag hoppas också att Sanna orkar ge oss nýa ord nästa år. Har varit både roligt, inspirerande och givande att tolka och se/läsa andras tolkningar av temaorden.
  Fina bilder som du har med. Och visst tar jag också en godisbit då och då. Lindts chokladkulor gillas, likaså riktigt mörk choklad och laktrits.

  Men godis för mig är numer mest upplevelser.

  1. Vi kanske måste skriva till Sanna allihop, för jag vet inte om hon läser det här 🙂
   Ja, rolig och inspirerande har hon varit. Kul också att se andras tolkningar och att hitta nya likasinnade bloggare här.

  1. Tack! Lite sugen blev man allt då man tittade runt på andras bloggar.
   Men där fanns också annorlunda tolkningar, så att godiset inte alltid var choklad eller annat sött 🙂

 5. Håller helt med dig när du skriver att man får inspiration av olika teman. Den här utmaningen är trevlig och inte alltför jobbig heller. Inte om man har massor av foton i arkivet och det är ju bra att man kan använda dem ibland. Kul att titta in hos andra bloggare också. Själv äter jag bara chokladpraliner om någon bjuder mig. Smågodis får vara.
  Kram

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.