Vi har fått snö!

Och det är egentligen riktigt roligt, för det blir ljusare utomhus.
Jag behöver inte heller köra långa sträckor med bil i snöfall och mörker, och jag behöver inte skotta snö för att komma ut från min gård. Ändå tycker jag om att skotta snö, i en viss mån, till en viss gräns 😀

Det började snöa först då jag kom hem från dagens redaktionsmöte. Så jag har varit inomhus och jobbat sedan dess. Därför blir det inga vackra snöbilder ännu i dag, ni får nöja er med ett klistermärke 😀

8 reaktioner på ”Vi har fått snö!

 1. Vi fick också pyttelitet snö redan igår kväll. Tyvärr ligger den kvar. Gillar varken snö, is eller kyla så… Å ifjol blev det ju snökaos i stor-Stockholm redan den 4 november, så det är synd att klaga;-)

  PS. Har lagt upp ett inlägg till ”Glad måndag”. DS.

  1. Kul med Glad måndag hos dig – var där och tittade ett par gånger tidigare i dag!
   Nå, vädret kan vi inte göra nåt åt. Jag tänker nuförtiden mest att jag accepterar och gör det bästa av situationen.

  1. Ja, jag har förstått skillnaden – att bara finnas mitt i den, kunna promenera, inte ha bråttom, inte behöva putsa en bil, köra längs vägar fulla av sörja och modd…
   Det som är vitt och orört och mjukt är vackert 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.