Blöt snö vräker ner

Jag brukar sällan klaga på vädret, eftersom man inte kan göra något åt det. Bara att ta som det är. Men sådär riktigt tjohejsan kan jag inte påstå att det var att promenera i sörjan.

Jag är på väg hemifrån för att hämta lånebilen jag har tillgång ibland då jag behöver sköta ärenden utanför centrum.
Den här bänken vid turisthållplatsen ville nog ingen sitta på i dag 🙂
Fiskhandlaren var rätt ensam då jag gick förbi. Kanske hon höll på att packa ihop för dagen.

Efter att ha uträttat en del ärenden, bland annat fixat en del skattetekniska saker hos bokföraren (man är ju en hederlig medborgare… men skattebjörnen verkar sällan nöjd ändå) … så tog jag en kakao och en bulle med lemon curd på Café Vaherkylä.

Nu ska jag jobba några timmar till. Blir en lite längre arbetsdag i dag, men mot slutet av veckan tar jag det lugnare 🙂

20 reaktioner på ”Blöt snö vräker ner

  1. Ja, jag tyckte faktiskt också det såg mysigt ut fastän hon var ensam just då. Frysdiskar / -lådor finns nog ändå, det räcker inte (tror jag) att det är +/- noll grader ute 🙂

 1. Det har snöat väldeliga här idag också. Hade planerat åka in till stan (Stockholm) men fick ändra planerna. Den där bullen och kaffet ser himla gott ut. Fattar inte hur du hinner blogga också som har så mycket jobb!?

  1. Att blogga är avkoppling, jag skriver inläggen rätt fort, ger bloggen kanske en timme per dag.
   Sedan försöker jag läsa och kommentera hos andra, det hinner jag inte med varje dag, men då och då!
   Man gör så gott man kan 🙂

 2. Nu är vädret vädret hos mig kallt, och blåsigt, men har ändå lyckats få ihop 8,8 km promenad idag. Det är nu -11 grader, mulet, blåsigt, och lätt snöfall. Det väder du har ska visst komma till oss omkring klockan 14:00 imorgon, och hålla på till, och med torsdag, det ska regna på torsdag förmiddag. Handla bör man nog göra imorgon förmiddag, för regn på vägar, som håller -5 grader är inget kul att köra på.
  Svante

   1. Minus 11 grader är det nu, och när jag gick ut för sista gången idag var det minus 7.
    Svante

 3. Ska genast sluta gnälla över decimetern snö vi fick i natt. Här ute ligger den kvar, men i Stockholms innerstad ser det nog likadant ut som hos dig. Å dom som påstår att det är ljusare med snö – hahaha:-)))
  Bra med en värmande fika, helt rätt!

 4. Jag gillar nog snö och lite kyla så det skulle hållas kvar . Men det blir bara sörja av dessa plus grader och grått och vått … hoppas du fick en bra längre arbetsdag

 5. Jag gillar snö och kyla och alla möjliga vädertyper, men medger att jag inte tycker om blötsnö. Den fastnar på kläderna och kyler ner en. Av dina bilder gillar jag den nedersta mycket för de olika vita nyanserna: snön, fiskvagnen, fasaden. Klokt och mysigt att värma sig med kakao och bulle.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.