Som ett smycke…

… är juldekorationerna på torget i Lovisa.
Jag tror att de ändå gör sig absolut bäst då mörkret fallit.

Det finns också andra belysningsarrangemang som pryder staden.
Den här (finns fler av dem på torget) råkar bara vara en av de nya.

Ett elbolag är sponsor för de nya julljusen i staden.

22 reaktioner på ”Som ett smycke…

  1. Det tycker jag med!
   Samtidigt vet jag att sådant här ALLTID delar åsikter och väcker diskussion i en liten stad – fint eller inte 🙂
   Placering på lyktstolpar, varför inte nån annanstans osv. Men det praktiska arrangemanget med att få el till prydnaden är ju viktigt, också att de finns på en central plats där många ser dem.

   1. Ja, och man skräder liksom inte orden, tycker man nåt är fult säger man det rakt ut.
    Klart man kan göra så också, men man kanske lite kan välja var och när och hur man säger sånt 😀

 1. Nå nu ser jag hur detser ut,körde förbi igår kväll och jag samt boysen funderade att vad månne det skall likna,en sade ren och vi andra någon slags blomma kanske,tyckte det var trevligt då dom var i en varmare färg och inte den klar vita som ofta förekommer nuförtiden.

 2. En brosch, helt klart! Dessutom är smycket lite gammalmodigt och inte så ”juligt”, vilket jag gillar. Sådana utsmyckningar borde vara kvar året om tycker jag.

  1. Vad kul att du gillar! Jag är lite beredd på kritik från Lovisaborna… de som inte gillar är snara till att säga det, men kommer sällan med förbättringsförslag då de väl klagar… Jag anses väl av många som hopplöst positiv, för jag försöker se nåt fint också i det jag inte gillar.
   Först tyckte jag de här ”broscherna” såg konstiga ut, men vid en närmare titt tycker jag de är fräckt annorlunda och vackra.
   Har inte sett dem i mörkret än 🙂

  1. Kul att så många som INTE bor i Lovisa gillar de nya julljusen!
   Tyvärr klagar många som bor i staden, folk verkar nästan aldrig nöjda med nåt 😦
   Men då man ber dem komma med nya idéer, konkreta förbättringsförslag osv. Då lyser alla sådana, med sin frånvaro…

  1. Roligt att höra! Då jag länkade till inlägget på min FB-sida kom också en del kritik – det är ju tillåtet förstås, men jag tycker att de som kritiserar kunde komma med konstruktiva förbättringsförslag samt sätta sig in i det stora frivilligarbete som ligger bakom (jag har inte varit med och arrangerat ljusen, men känner personer som jobbar gratis för att göra Lovisa vackrare) 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.