En genomgrå dag

Det är inte så lätt att föreviga dimma. Gärna skulle man fånga de där smått mystiska slöjorna som många kallar älvornas dans över fuktiga ängar och skogspartier. Men hos mig ser det ut så här. Ibland kommer jag inte längre ut än på balkongen eller med skräppåsen då jobbet tar all min tid. Sådan dag har jag haft i dag.

Vi kämpar på!

Vi är många som kämpar på i gråvädret och med alla restriktioner vi bör följa på grund av coronaviruset. Den här blomman på balkongen har också kämpat på. Vi har haft en varm höst och den fortsätter blomma fastän den är där ute, bakom balkongglasen dock. Jag köpte den tidigt i våras och fick rådet att hela tiden tukta den, inte låta rankorna bli för långa.

Så HELT grå blev dagen inte. Lite blå inslag av blommor fick den.

21 reaktioner på ”En genomgrå dag

 1. Sådan dimma hade jag i morse, och den försöker sig på att smyga in nu i eftermiddag. I Kårböle är det nu 15:38 -4 grader, vindstilla, nästan molnfritt, men dimman kommer insmygande.
  Svante

   1. Gissar att dimman tar över här i kväll, vi har ju många sjöar, och älvar nästgårds. Ljusnan bland annat.
    Svante

 2. Ingen dimma här men mulet. Ja alla kämpar men här har smittan ökat igen.
  Den blå blomman är underbar och ger glädje.
  Kram Anki o Minton

 3. Japp, grått var det här också, och kallt. Men ingen dimma. Kul med den tappra lilla blomman som hänger i och vill vara med ett tag till:-)

 4. Det har varit grått och ibland dimmigt här i minst två veckor. Skulle vara lite uppiggande om en solstråle kunde visa sig. Kul att du har en kämpe på balkongen. Vardagsglädje, du vet 😀

 5. Det ser exakt likadant ut här idag grått och lite dimmigt 🌁 men november är ju känt för det.. Men en del soliga dagar har vi ju haft nu trots allt.. Ha en fin dag och hoppas du inte blir alltför stressad av ditt jobb.. Kram 🤗

  1. Jag är ibland jättestressad tisdag och onsdag… men tröstar mig med att jag har ett roligt jobb och att jag får pusta ut mot fredag, lördag.
   Försöker också lära upp nya mänskor hela tiden, så att jag får avlastning.
   Kram!

  1. Vi har ju också havet mycket nära här som jag bor. Jag har inte riktigt tänkt på det, att havet och andra vattendrag som åar och älvar (finns också) bidrar till att skapa dimman 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.