Snabbt marknadsbesök

Började med att jag gjorde en intervju om en applikation för smarttelefoner.
Sedan knäppte jag i all hast en bild till bloggen. På den råkade  ett par bekanta fastna. De ser mig men jag såg ju inte dem genom linsen utan först då jag tog upp bilden på datorn.

Marknadsvimmel. Fastän det sällan syns på mina bilder var det rätt mycket folk i rörelse.

Köpte själv två luftväxter till min nya skål, och en liten väska som jag kan ha med på promenaderna. Där bara nycklar, lite pengar, mobiltelefonen och läsglasögonen får plats.

Den annars rätt lugna korsningen i närheten av mitt hem är livligt trafikerad i dag eftersom trafiken dirigeras om då det är marknad. Strax innan var här också två bussar som hämtar invånare från glesbygden till marknaden och sedan kör dem hem igen. Fin service av staden!

6 reaktioner på ”Snabbt marknadsbesök

 1. En sommarmarknad alltså? Här där jag bor finns det bara höstmarknad. Och där säljs till 99% bara godis och skräp. Och något så vansinnigt trångt att man fastnar bland alla människor och liksom måste trixa sig fram några cm i taget för att sakta, sakta komma en liten bit framåt. Slutade gå på marknaden då barnen var tillräckligt stora att få gå på marknaden själva – vilket är väldigt länge sen. Men marknaden jag ser på ditt foto skulle jag nu kunna gå på. Om det inte bara är krimskrams
  Kramis

  1. Här säljs kläder, godis också, hantverk, skor, mat i olika former, bakverk, bröd, blommor… ja, allt möjligt!
   Vi har uppskattningsvis sju marknader på torget, utöver normal torgförsäljning, per år.
   Kram!

 2. Ja, på den bilden fanns det ju faktiskt mycket folk. Det verkar vara en fin marknad som uppskattas. Jättekul! En stor eloge till Lovisa kommun som ordnar med bussar för folk som bor på glesbygden. Vilket trevligt initiativ.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.