Vänner ger krafter

I går var jag ute på mat och dryck på restaurang Ölvin med min vän Dimi.

Väninnans portion, toast med getost.

Att få prata om allt mellan himmel och jord, utan att behöva känna sig konstig på nåt sätt, det känns otroligt värdefullt. Lätta sina hjärtan och utbyta åsikter kan man ju inte göra ensamma via spegeln 🙂

En liten keramikskål som Dimi själv tillverkat fick jag som gåva. Jag hade varken födelsedag eller någon annan bemärkelsedag, hon är bara omtänksam ❤

Efter fyra år av olika former av förföljelser och trakasserier, vilka dessvärre inte ännu slutat helt, känns det ändå skönt att vissa cirklar börjar sluta sig.

Jag tror dels på karma, dels på att sanningar kommer fram, även om det kan dröja rätt länge ibland. Tiden arbetar för sig själv, att ha tålamod är ett måste, och den förmågan har jag mer eller mindre tvingats utveckla under de senaste åren.

Det finns alldeles säkert sann kärlek nånstans där ute, även för mig.

Ett bokmärke med mitt namn på bulgariska.

14 reaktioner på ”Vänner ger krafter

 1. Hopps verkligen du träffar någon som ger dej trygghet och kärlek. Skilde mej för12år sedan från en man som hade problem med svartsjuka. Det blev värre med åren så jag bestämde mej för att leva ensam. Det fungera bra men ibland saknar jag någon att dela tankarna med. Har tyvärr inga nära vänner så det blir lite ledsamt ibland. Gick med i pensionärsföreningen men det är svårt att komma in i gemenskapen. Är lite för modern för ”tanterna” ☺.
  Önskar dej skön dag.

  1. Hoppas du hittar nya, likasinnade vänner – jag vet inte hur jag skulle orka utan mina.
   En man är inget måste i mitt liv. Jag vill inte ”plocka åt mig vem som helst” 🙂
   Fortsätt vara dig själv, så modern som du känner dig ❤

 2. Det är viktigt med det sociala. Man behöver riktigt goda vänner att kunna bladdra och fnissa med uppi allvaret. Bara vara sig själv.
  Men, vem mår så illa, så den måste förtala och förfölja dig?? Den personen kan inte vara lycklig.
  Det viktiga är att kunna älska sig själv, sen löser sig resten.
  Varm kram!

  1. Tack Geddfish! ❤ Det har krävt tid, men jag har lärt mig älska mig själv, förstå mitt värde, stå på mig. Det är bara avundsjuka människor som förtalar, och ja – innerst inne saknar de något. De behöver någon att projicera illamåendet på.
   Varm kram till dig!

 3. Äkta vänner är det mest värdefulla i livet. Håller helt med dig. Jättefin liten skål. Hoppas att alla cirklar kommer att sluta sig. Kram!

 4. Ja, vad ska man säga..klart man önskar alla människor att känna trygghet och må bra i livet. Kramar…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.