Pusslet klart, ett nytt väntar!

I går kväll hade jag bara 78 bitar kvar av pusslet med det franska motivet. Men ack så svårt det var då alla var gröna i olika nyanser. Det här pusslet var det svåraste jag jobbat med hittills. Men tro inte att jag tappade nerverna 😀

Jag bestämde mig för att bli klar med det, även om det skulle dröja till tidig morgontimme. Ungefär en timme efter midnatt var jag klar.

Nu har jag ett nytt pussel som väntar. Där finns också en del utmaningar, men jag tror inte att det är lika svårt som den här franska idylliska byn.

Frankrike även här. Ett omedvetet val.

I dag försöker jag ta det lugnt. Eftermiddagens redaktionsmöte ska förberedas och en artikel ska skrivas ut. Sedan ska jag äntligen ge mig tid att städa. Och ikväll har redaktionen och övriga medarbetare julfest 🙂

21 reaktioner på ”Pusslet klart, ett nytt väntar!

  1. Tack! Det här gick inte särskilt snabbt, men jag tar heller ingen tid då jag gör pusslet.
   Tar det två veckor eller fem spelar inte så stor roll, det är bra SÅ avkopplande 🙂

 1. Det nya pusslet är otroligt rolig. Gillar motivet bättre än det du just gjort klart. Hoppas du har en riktigt toppen kväll med dina kollegor.

 2. Puzzel är trevligt! Förr hade vi julpuzzel på bordet i salskammaren. Vi eldade i kakelugnen för att det skulle vara varmt och skönt och alla hjälptes åt. Tidigt, tidigt på morgonen innan de andra vaknade smög jag mig in dit och satt och försökt få några bitar på plats. Jag måste säga att jag saknar den tiden. Jag har ett par puzzel liggande, men har inte kommit mig för att ta mig an dem…..
  Kram, Ingrid

 3. Grattis! Det tog ändå inte så lång tid. Tyckte det såg väldigt svårt ut. En ny pussel, nya utmaningar. Är hopplöst efter alla blogginlägg. Därför har du städat klart och förhoppningsvis haft en trevlig julfest.

  1. Du läser när du hinner – jag hinner inte heller kolla alla vänners bloggar – skulle så gärna vilja!
   Har tre pussel som väntar nu, fick två av en bekant och gav ett av mina använda till henne 🙂

   1. Ja, det har uppstått en liten pusselboom i vår stad och folk börjar nu byta pussel 🙂 Det är ju inget man kan fuska med, hur mycket man än ser på andras foton av pusslet 😀

 4. Jag tror minsann att jag kommer att börja pussla igen med inspiration från dig! Man behöver ju inte sitta så länge att axlarna värker…. men det kan förstås vara svårt att sluta.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.