Jag var den i högstadiet som…

Jag minns inte att jag skulle ha känt mig särskilt vilsen i högstadieåldern, men det är länge sedan jag var 13-16 år.

Orsakullans frågeutmaning fortsätter.
Jag var den i högstadiet som…

… ville att alla i klassen skulle vara schyssta mot varandra. Påtalade det en gång, då jag tyckte att stämningen blivit sämre. Jag minns att alla inte tyckte om att jag lyfte fram det som jag såg som ett problem.

Annars minns jag inte högstadietiden som särskilt jobbig, eller så har jag förträngt det om det var så. Jag gillade språk, teckning och gymnastik, var inte särskilt bra på matematik.

Jag började spela volleyboll då jag var i högstadieåldern. Troligen började jag under den här tiden i mitt liv bli smått intresserad av kläder och killar. Hjälp! Så lite jag minns från den tiden!

Och högstadieskolan jag gick i då har nyligen rivits eftersom den drabbades av inneluftsproblem som så många andra byggnader nuförtiden gör. Men ibland hade vi lektioner i gymnasiebyggnaden också, den ligger granne med högstadiet, och det minns jag att vara kul.

22 reaktioner på ”Jag var den i högstadiet som…

 1. Ja, dina högstadieminnen har jag inget att göra med – tror jag. MInns ju inte ens när du gick i gymnasiet, men det kommer kanske i följande inlägg…

 2. Jag har aldrig varit speciellt sportig av mig, men jag dansade folkdans ett tag under den där realskoletiden, så visst rörde jag på mig. Och killar var givetvis väldigt intressant. Man har glömt väldigt mycket.
  Kram, Ingrid

 3. Jag har väldigt få minnen från skolan. Pappa dog när jag gick i 6 och mamma var äldre och inte snäll. I högstadiet blev jag mobbad så den tiden är inlåst.
  Gillade också teckning och gymnastik men inte språk. Matematik var mitt ämne.
  Ha en skön måndag kväll.
  Kram

  1. Så tråkigt att du miste din pappa så tidigt 😦
   Min pappa gick bort då jag var 15. Mamma har jag kvar.
   Inte kul att du blev mobbad heller. Jag har blivit det mer i vuxen ålder, kanske jag blev som barn också, men det minns jag i så fall inte lika väl.
   Kram!

 4. Konstigt nog minns jag rätt mycket från högstadietiden. Har bara positiva minnen. Åsså har vi ett och annat gemensamt här nämligen våra favo ämnen och matte som vi ogillade:-)

 5. Högstadiet minns jag inte jättemycket, men mycket tydligt när jag första gången tog ett besök till gymnasiet jag började på … oj, oj, oj vad det var snygga killar! Hahaha …

 6. Jag har väl i stort sett bra minnen från skoltiden. Inget speciellt som jag kan dra fram publikt. Nej, jag var en intresserad elev och bra med kompisar. Kul att höra om din tid.
  Kram

  1. Jag tyckte att alla andra var bra i skolan – många vrålpluggade 🙂
   Jag hade mycket annat som intresserade.
   Bra människor blev det av de flesta av oss i alla fall.
   Kram!

 7. Alltid kul att läsa om bloggkompisarnas minnen … mina egna är inte såå många från den här tiden i livet. Högstadiet för mig var den kommunala flickskolan … och minnena därifrån är ganska vaga.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.