Glad måndag, 06-04-2020

Rävfamiljen i Lappträsk.

Den här skylten välkomnade tidigare människor till Lappträsk kommun vid infarten till kyrkoby. Såvitt jag har förstått fick skyltarna inte vara ifred, folk stal dem helt enkelt. Nu finns rävarna utanför biblioteket inne i byn på ett mer övervakat ställe.

Glad måndag och en bra start på nya veckan önskar jag er. Distanskram till alla ❤

 

22 reaktioner på ”Glad måndag, 06-04-2020

 1. Så fin skylt. Här finns det en räv som kommer varje natt och kollar läget. Nu måste man försöka hoppas på våren och glömma bort pester och elände. Idag har jag varit ute på sjön med bröderna och dom fick mycket fisk och jag fick mycket sol. Man får passa på när det inte stormar som det gjort länge nu.

 2. Min kommentar är densamma som alla andras: Vilken undrbar skylt! Knappast gjord av någon alldeles vanlig kommunal vägskyltmålare – vem är konstnären?

  Är räven kanske Lappträsks symbol, ortens ”eget” djur? Ja förlåt min okunnighet, skulle antagligen kunna slå upp detta i Google också, men det är enklare att fråga dig.

  Sköt om dig!

  1. Jag vet inte om räven är officiell symbol för Lappträsk, men lite ditåt har den nog blivit 🙂
   Konstnärens namn hörde jag också nån gång men det har jag tyvärr glömt!
   Kramar och sköt om dig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.