Jag skrattar när…

Jag skrattar ibland på bio då ingen annan skrattar. Några gånger har jag skrattat högt och sedan insett att jag var ensam om det.

Med människor som jag känner väl kan jag odla min speciella humor, men jag får ofta lov att akta mig i allmänna sammanhang och inte säga allt det JAG tycker är roligt… genom tiderna har jag fått en del förvånade miner som svar 😀

Jag skrattar hejdlöst åt humorprogrammet Svenska nyheter i Sveriges tv. Undrar om inte en del av de inslagen skulle anmälas i Finland. Svenskarna är bra på satir.
Nyligen skrattade jag då jag såg Marianne Mörck i Skavlan. Hon är ju bara så underbar!

Förr skrattade jag också så att tårarna rann då jag såg de finska programmen Manitbois och Pulttibois.

Ibland kan jag inte sluta skratta åt någon helt fånig sak. Och då någon annan faller in i samma hysteri är det svårt att sluta. Försöker man följande dag återge det roliga åt en tredje part är det inte längre lika roligt alls 😀

Det här är en del av Orsakullans utmaning, 31 frågor i mars.

16 reaktioner på ”Jag skrattar när…

 1. Gillar också humor åt det lite drastiska hållet, Svenska nyheter är ju det bästa som sänds på tv just nu. Och Marianne Mörck är en människa man gärna skulle vilja ha som väninna. Fast ofta är humor en färskvara, mycket av det som var våldsamt roligt med våra gamla komiker håller inte idag. Ha det gott.

 2. Jaa, jag vill umgås med människor där jag kan få lov att skratta! Jag har lagt en nära vänskap på is där personen ifråga bara gnällde och inte kunde uppskatta något kul. Man väljer ju.
  Jag drar mig helst åt hjärtliga personer, inte dem med ihåliga skratt 😀
  Kram!

 3. Som min svengelska man brukar säga ”humour doesn’t travel”. Engelsk humor till exempel går ju alltid hem här i Sverige, men jag tvivlar om det gäller vice versa om man säger så.
  Sedan skrattade jag faktiskt åt att du ler åt svenska nyheter. För mig är det ju normalt så jag skrattar inte. Jämfört med BBC till exempel så är svenska nyheter ganska undermåliga till och med. Undantag till viss mån tv4:s nyhetsprogram.

 4. Jag har ibland lätt för att skratta åt riktigt tragiska saker, och då blir skrattet så hysterisk att jag inte kan sluta, fast jag vet hur opassande är mitt beteende-.
  Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.