Varde ljus på balkongen!

I dag köpte jag en lampa som tål kyla och fukt, det vill säga som enligt alla föreskrifter är säker att ha utomhus. Nu är ju min balkong inglasad, men tidigt på våren och sent på hösten blir där fuktigt och kallt. Då får en lampa inte ha en strömavbrytare via en knapp.

Sladden för den här bör alltid dras ur väggen då lampan ska släckas, men det är helt ok för mig. Nu kan jag sitta här och läsa och skriva också då det blivit mörkt. Stearinljusets sken i all ära, men som läslampa funkar det inte.

Jag är glad för min lediga dag. Finns så mycket att pyssla med hemma. Har dammsugit och ska plocka bland grejer och kläder för att se vad jag kan ge bort till Röda Korsets insamling som är nästa vecka.

14 reaktioner på ”Varde ljus på balkongen!

   1. Ja, vem vet hurudan trafik det blir här? 😀
    Hahaa – skämt åsido sade slaktaren, måste man väl skriva här, annars vet man inte hur folk reagerar 😀

 1. Snygg lampa och så lärde jag mej något nytt. Har en vanlig lampa med knapp på altanen det kanske inte är å bra.
  Kram

 2. Lampan är stilren och otroligt snygg. Hoppas den ger dig tillräckligt med ljus för att läsa när det är mörkt.

 3. Så härligt att ha inglasad balkong. I det här klimatet skulle man få några extra dagar som man kan sitta ute fast ändå inne. Jag är glad att jag inte satt ut mina pelargoner i växthuset för nu har det varit minusgrader i flera nätter och snön ligger kvar.

  1. Usch för dessa minusgrader, men vi kan inte göra nåt åt vädret…
   Mina blommor har klarat sig då balkongen har glas och då jag bor på tredje våningen.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.