Det gick så lätt att trampa…

… att jag nästan flög upp för en backe som jag annars brukar stanna i och hoppa av cykeln innan jag kommit halvvägs. Nyckeln krånglade inte heller i låset och bromsarna funkade klanderfritt.
Vårservicen är alltså gjort på ett lokalt företag. Orsaken till att det gick så lätt att trampa var förstås att dom hade lagt luft i däcken 😀

Min Sagacykel.

På gården har vi några blomplanteringar. Påskliljorna har ersatts med penséer, som nog tar sig och växer så småningom. Fint att det finns personer i huset som orkar pyssla och skapa trivsel på gården.

15 reaktioner på ”Det gick så lätt att trampa…

  1. Ordentligt med luft i däcken är a, och o för att få en cykel att rulla lätt. Olja på kedjan, och att smörja lagren i hjulen skadar inte heller.
    Svante

  2. … och hemlängtan och medvind… Hähähä… Förr i världen när någon skröt med sin bil och dess hastighet så var det alltid någon som kommenterade:”Ja, det är klart att den gick så hårt! Nedförsbacke, medvind och hemlängtan…” Vi använde ”hårt” när vi menade snabbt… Grattis! Du har kondition!

  3. Där var ju igen lite vardagsglädje. Måste kännas underbart att rullar uppför utan motstånd 😀 Det är som med det mesta vi äger. Det ska servas då och då. Ha en rolig cykelsommar! Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.