Pusselläget

Vaknade strax efter sju, men inte av buller och bång. Ett diskret borrande inleddes först vid halv ett-tiden. Numera vaknar jag för att det är så ljust ute och jag har också lagt mig lite tidigare om kvällarna, med avsikt, eftersom jag tror att jag ska bli  tidigt väckt av knackeliknack och buller ändå…

Pusselläget den 7 maj.

Jag har sorterat bitar och pusslat lite varje dag. Ibland har jag hittat 10 bitar, ibland 20. Men vem har bråttom?

Solen på balkongen, tidningar och min dagbok har lockat mig att sitta mera där än inne. I morse var det mulet men nu ser det ut att bli ytterligare än fin afton.

I dag har jag skrivit ganska mycket om kommunala beslut. Det är inte så sprittande men det hör till. Jag har hasat runt i tofflor och i ett kort nattlinne, vilket är lyxen med det här jobbet, att inte ens behöva kamma håret de dagar jag inte ska UT på jobb.

12 reaktioner på ”Pusselläget

  1. Att gå till sängs kring 19:00, och gå upp mellan 03:00, och 04:00, är rätt skönt. Det är ju på mornarna naturen oftast bjuder på fina stunder, bara vädret tillåter mig att gå ut. Tv:n åkte ut för 8 år sedan, och det är bättre att somna i en säng än i soffan. Ryggen blir inte så besvärlig när jag sover i sängen.
    Svante

  2. Härligt att inte bli väckt ”mitt i natten” av borrande. Mitt på dagen spelar oljudet ju mindre roll. Kul med en ny pussel, som ser väldigt rolig ut.
    Japp, att jobba hemifrån har verkligen sina fördelar!

  3. Jag vaknar också så tidigt. Hade alltid svarta rullgardiner men inte här. Är det inte kolsvart har jag svårt att sova.
    Låter som en avslappnad arbetsdag 😀

  4. Vi har mörkläggningsgardiner pga Makens helknasiga arbetstider. Fast likväl vaknar kroppen kl.05.40 ändå eftersom den är van med det. Bara att stiga upp och börja på med dagen vid sextiden då! 🤔

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.