Min syster skulle shoppa…

… men det slutade som vanligt med att JAG som inte skulle ha något alls hittade allt möjligt ”nödvändigt” 😀

Hon hittade också slutligen det hon skulle ha, men därförinnan hade jag redan på tio minuter fyllt shoppingkorgen med en tröja, en klänning och en blus… därefter blev det ett ljus och klistermärken, bioavfallspåsar och allt möjligt annat.

Eftersom jag röjt i skåpen, och gett bort kläder jag inte längre använder, får nytt komma in!

Svart och vitt – surprise surprise!

Jag undrade varför tröjan såg så grådaskig ut tills det gick upp för mig att det är spegeln som är dammig 😀

Och så hände det sig också att jag gick tillbaka och blev ”blond”… jag kämpade på hos ekofrissorna men blev aldrig du med min mörka hårbotten. Ljusfärgning med lera som bas var ok men det biter inte på det nästan svarta i mitt hår. Utväxten, med riklig talgproduktion, bidrar dessutom till att håret en dag efter tvätten är flottigt värre. Fy, säger jag. Nu är den saken fixad!

Dagens skörd av klistermärken.

10 reaktioner på ”Min syster skulle shoppa…

 1. Du har många järn i elden och ….oj vad jag känner igen mej….har just i dag lärt mej en ny (för mej) busslinje nämligen Onnibuss till Lovisa. krånglat med bussturer för jag ska till tandläkaren i BORGÅ i veckan ….och HEM till Lovisa förmiddag alltså efter behandlingen var det SVÅRT inga bussar går skulle fått , vänta i 3 timmar det har jag ingen lust med då det är färdigt hos tandläkaren HITTADE EN ONNI…..och ska GÅ från hållplatsen utanför stan JIPPII (får i alla fall komma hem samma dag… morgonturen gick som vanligt med en av de få bussar som kör….vad skall bliva av STADEN med dåliga förbindelser /buss. <åkt till hamnen förut men nu får man ta taxi ….ingen chans att få åka direkt ….också SVAGT…alltid nåt som retar en gammal tant …..

  1. Ja, man blir mer och mer beroende av vänner och bekanta som har bilar – bussturer är ju inget att lita på.
   Jag är så glad att du börjat kommentera här på min blogg!
   Stor kram till dig grannen!

 2. Trodde du hade blivit modigare med dina färgval. Du gjorde ju ett hellyckat försök, men back to basic alltså. Synd om du frågar mig, vilket du såklart inte gör;-)
  Ditt hår är så otroligt fint och tjockt. Förstår att du inte vill ”experimentera” med det.

  1. Mitt hår är inte tjockt 🙂 Väldigt finskt och tunt men frisörer kan göra underverk.
   Nån gång då och då klär jag mig färgglatt, men ärligt sagt är det nog inte heller JAG – så det blir då och då, men annars är det svart och vitt som gäller och som känns bäst för mig, oavsett vad andra tycker.

 3. Snygg klänning med prickar. Man skall klä sej så man trivs då mår man bra. Svart är alltid snyggt och jag gillar det men med en långhårig hund är det inte bra😁.
  Håller tummarna i kväll.🙏

  1. Matchen FIN-SLO gick ju bra 🙂 Vi har ett underbarn i Kaapo Kakko!
   Ja, om man har djur som lossar hår får man kolla vilka tyger och kläder och färger som är mest praktiska 🙂

 4. Gillar den prickiga klänningen. Och den är ju vit med svarta prickar.
  Jag har aldrig reflekterat över att du har mörk utväxt. Antagligen för att det passade. 😀
  Kram!

  1. Ja, den är mera vit än svart 🙂
   Och jo, min utväxt har kanske inte synts på bilder för att jag inte velat visa sådana där mitt hår är flottigt 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.