Skyltsöndag, den 12 maj 2019

Det är mors dag i Finland i dag så jag borde kanske ha skyltat med något som har med mammor att göra. Glömde ta foto på kortet jag gav till min mor, annars hade det kunnat vara här. Ett motiv med Muminmamman förstås 🙂

Men mammor är hjältar och det tycker jag också att vårt hockeylag är. Det har gått bra för Finland så här långt i VM ❤

Så det får bli en favorit i repris. Just den här sortens kexchoklad finns inte att köpa i Finland. Något tag hade dom påsar med små bitar i Ikeas delikatessbutik, men inte nu längre.

Jag är ju inte själv mamma och tänker att det finns någon mening med att jag aldrig blev det. Någon sorg är det inte för mig. Jag gläds med andra mammor i dag då Facebook svämmar över av bilder och gratulationer.
Ibland säger jag att jag också har ett barn, men hon bor i Bolivia, mitt fadderbarn på Siws barnhem Corazon Grande (det stora hjärtat).

Skyltsöndag förvaltas av bloggaren BP.

21 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 12 maj 2019

 1. Vi har Morsdag den 26/5 i år. Jag föddes på morsdag. Hoppas din mamma mår bra nu och har glädje av sina flickor.
  Hoppas på fortsatt lycka för Finland i VM.
  Kramar från oss.

 2. Clooetta kexchoklad mitt favorit godis 🙂 Morsdag i Svedala är väl om 14 dagar… min mor gick bort för över ett år sedan…

  1. Jo, då jag bott i Sverige själv vet jag att mors dag firas två veckor efter vår i Finland.
   Att förlora en förälder är alltid en förlust 😦 Den förlusten ligger ännu nära i tiden för dig.

 3. Jag lyckades inte bli pappa, när jag hade åldern inne för det. Igår mötte jag en pappa med sin 1,5 till tvååriga dotter, och dottern säger när hon ser mig ”Titta pappa en gubbe”. Då vet man ju att det verkligen är försent.
  Svante

   1. Glöm inte att gamla gubbar är coola killar, som fått leva länge.
    Svante

 4. Gillar Kex-chokladens ”drive” med dessa förpackningar. Så himla fyndigt och roligt tänkt. Sedan kan man ju alltid köpa den till sig själv och deklarera att att man är en hjälte;-) Kex-choklad är väldigt poppis här. Undrar varför den inte finns i Finland…

  Ja, Finland har varit riktigt duktig så här långt i VM. Det gick ju inte lika bra för Sverige, men idag lyckades Tre Kronor åtminstone spöa Italien med hela 8-0. Så det finns hopp.

  Tusen tack för en riktigt bra skylt och länken.

 5. Härligt att du har din fina mamma kvar och såklart måste hon få det bästa på mors dag!
  Finska hockeykillarna är absolut hjältar … kanske kan det bli guld i år!

 6. I Tyskland var det också mors dag. Satt 2 timmar och pratade (skype) med mina söner igår. Då blev det inget med bloggvärlden och i förrgår hade jag något bättre för mig. Nu får jag igen försöka att komma i kapp 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.