Stanna upp och njut!

Det var bra att min syster i går kväll sa att nu ska hon ta en bild av en fin buske på mammas gård. Då stannade även jag upp och tog bilder av andra buskar, syrenerna som doftar så himmelskt gott.

Gårdagen var till en början mulen och regnsjuk. Men mot eftermiddagen och kvällen sprack molntäcket upp!

Sommargrönska när den är som vackrast, i kvällssol.

I dag har det varit sedvanlig tidningsplanering. Paradsidan och nyhetssidorna har skissats upp. Annars har det mest handlat om textredigering och frilanskontakter. Nya Östis läsarfest har planerats flera månader men ännu återstår en hel del av pusslet. Festen firas den 29 juni.

Satte iväg några paket på posten och var på apoteket för att köpa Compeedplåster. De hör liksom också sommaren till 😀 Då jag börjar gå barfota i skor dyker blåsor tyvärr upp också fastän skorna inte är helt nya och INTE för små.

Möten och intervjuer finns inprickade för alla dagar resten av veckan. Mellan varven gäller det att passa på att ta allt som sommaren erbjuder tillvara. Dagar blir till veckor som blir månader och år 🙂

14 reaktioner på ”Stanna upp och njut!

 1. Nu är det mycket som ska hinnas med. I morgon planerar jag en tur till Visby för att få se när Kejsarträdet och Näsduksträdet i Botaniska trädgården blommar. Vi har det bra, vi pensionärer.
  Kram, Ingrid

 2. Vita syrener är så ljuvliga och jag kan känna doften. Vi fick ett ordentligt åskväder och 11 mm regn för en stund sedan. Nu är det lite friskare i luften.
  Ha en skön kväll

  1. Tack för ditt Glad måndags-bidrag!
   Paradsida = första sidan i en tidning, eller andra paraden = i vår tidning sidan tre, eftersom vi ofta har annons på första sidan.
   En paradsida innehåller ofta en huvudgrej och sedan mindre puffar till artiklar på insidorna.

 3. Så klokt att hejda sig en stund mitt i görningen och insupa dofterna. Speciellt efter regnet när allt doftat ljuvligt friskt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.