Tomatplantorna har kämpat på!

I dag stod de alla fyra i givakt då personen som gett plantorna till mig kom på besök. Närmast granskades kanske jag 😀 Har jag klarat av att vara mamma för plantorna? Eller har jag misskött dem och bör de omhändertagas 😀

Hej på er – vi mår bra!

Tre plantor lade sig i början raklånga och ”gav upp” då de skildes från sina syskon. Jag skyndade till med allehanda stödverktyg och efter det har det här nästan varit ett heltidsjobb! Jag pratar med plantorna, duschar dem, gödslar och flyttar dem så att de alltid får möjligast mycket sol på balkongen som vetter mot norr.

Om det blir tomater vet jag inte 😀 Men plantorna och jag lever ändå i symbios och har ett trevligt liv tillsammans. Heja heja lilla tomatfamiljen ❤

10 reaktioner på ”Tomatplantorna har kämpat på!

 1. Jag lever med i ditt omhändertagande av tomatplantorna … heja heja …. de kommer att bli så stora och ”givande” Kom hem igår från resan till mitt andra hemland , lite trassel med förseningar båt o buss , sovit skönt i natt och nu blir det den mångsidiga loppisen i Liljendal fredag lördag och söndag i som vi hoppas skall ge oss BRA väder och MÅNGA kunder… Ska vara där i alla 3 dagarna , blir spännande och annorlunda för mej …. Ha det bra önskar GRANNEN R , PS kanske dy tar en tur med någon kompis till Liljendal Krogarvägen ….

  1. Loppisen är nog något jag missat! Jag ska på Öppna byar och så har jag intervjuer att skriva ut.
   Nya Östis är en livsstil 🙂
   Kul att du är tillbaka i Lovisa!

 2. Jag har också skaffat mig en tomaplanta, men jag nöjer mig med en busktomat. En sån är det inte så mycket pyssel med. Kommer man bara ihåg att vattna den sköter den sig själv sen.
  Lycka till med dina!
  Kram, Ingrid

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.