Jag har svårt för att…

… gå förbi en hylla där det säljs Muminprodukter.
Nu har jag ändå bestämt att jag sätter bort de få udda muggar jag har kvar i skåpen, och satsar på att ha ett gäng muggar med Muminmotiv i stället. Hittills har jag fyra, så det har inte gått till överdrift 🙂

Nyaste tillskottet är denna pigga Lilla My-mugg!

Var ute och åt i kväll, soligt och fint på Skeppsbron. Eftersom ungefär varannan fredag är massage-dag blir jag flottig i håret… och då räddar solhatten denna bad-hair-evening 🙂

 

6 reaktioner på ”Jag har svårt för att…

  1. Muminmuggar är verkligen inne där hemma. Kanske jag borde skaffa ett par om några veckor då jag befinner mig på hemmaplan igen…. 🤔

  2. Vilken fin Muminmugg med Lilla My. Vi har faktiskt en liten butik i Täby Centrum som säljer Mumin muggar, Jätteroligt. Men då jag inte dricker bryggkaffe längre så har jag inte slagit inte slagit till än.
    Jättefin bild på dig. Bad hair day syns då verkligen inte:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.