Nu åter full fart med jobb

Ett av många foton som jag tog hos min syster för några dagar sedan.

Det var skönt att ladda batterierna under några dagar. Fastän jag numera bara kan drömma om sex veckors betald semester klagar jag inte. För då som jag kan vara två eller tre dagar ledig, eller såsom nyligen – hela fem dagar, känns det riktigt lyxigt. ‘

I framtiden tror jag att jag kan planera in ledigheter mer systematiskt då jag nu har en vikarie som blivit insatt i delar av mitt jobb.

Hittills i dag har jag hanterat texter, skickat mejl och svarat på mejl. Haft kontakt med medarbetare via Messenger, Whatsapp och telefon.

Fyra timmar har gått vid datorn. Men att få jobba hemifrån är ändå underbart. Ibland går jag ut på balkongen och vattnar tomaterna, nyss åkte kycklingfiléer in i ugnen. Jag har inte behövt kamma håret eller ens klä mig anständigt 😀

8 reaktioner på ”Nu åter full fart med jobb

  1. Så härlig bild på växter som själv bestämmer var de vill växa. Precis som du gör nu, rår över dig själv.

  2. Det är klart att det är bra att kunna jobba hemifrån ibland. Dottern gör det, för de har inte ens en egen arbetsplats, utan får ha sin dator och sina tillhörigheter i ett skåp och sedan sätta sig där det finns någon plats ledig.
    Kram, Ingrid

  3. Fortsätt att leva som du själv vill vid varje situation Känner Du dej som nöjdast så lev så som det bäst för Dej, för jag lovar att det lättar , alla bekymmer är som bortblåsta om man bara är sej själv ….

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.