18 reaktioner på ”Veckans ord – HÄNDER

 1. Nu lär vattenräkningarna bli höga, när alla ska tvätta händer i tid, och otid. Jag har letat efter handsprit, och inte hittat någon, kanske finns den på apoteket, men dit får vi 70+ inte gå, då det är så många sjuka där. Jag får nöja mig med Alsolsprit, så länge för det har jag alltid hemma.
  Svante

   1. Det är rätt skönt att det räcker med tvål, för vi gamlingar ska ju inte besöka apoteket. Jag har Alsolsprit hemma, och det använder jag tills vi blir insläppta på apoteket.
    Svante

 2. För min smak händer det alltför mycket just nu, och din handtvätt verkligen symboliserar läget just nu. Å glöm inte handsprit sedan;-)
  Ett väldigt bra och tänkvärt inlägg till temat.

  1. Använder handsprit bara då och då, mest är jag ju ensam hemma. Allt tvättande och spritande torkar ut oss, många har fått sår på händerna…
   Man måste smörja in dem också.

 3. Ja, mycket tvättande är det! Men som du säger, man behöver inte använda handsprit hela tiden om man bara är hemma och ingen i hemmet är smittad.

  Jag fick tag i två av de sista flaskorna 96-ig alkohol i butiken, det används om jag varit ute samt till att tvätta av matvarorna innan jag ställer in dem i skafferi och kylskåp. Jag håller med, vanlig tvål och vatten räcker långt i de flesta situationerna, precis som du säger.

  En bra alkogel/-sprit för händerna ska vara återfettande också.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.