Äntligen…

… hittade jag svarta lakan. Var tvungen att åka ända till Sverige för att finna dem på Hemtex. Ja, vi har säkert Hemtex i Finland också men inte i Lovisa där jag bor.

Sängen bäddad med nya svarta satinlakan.
Sängen bäddad med nya svarta satinlakan.

Det är Adrians idé att bäddmadrasser och säng ska dammsugas en gång i månaden. Men då han tyckte att jag skulle styrka lakanen också sa jag stopp. Han får stryka hemma på Bulevarden i Helsingfors så mycket han hinner och orkar, och sortera de välstrukna plaggen enligt färg i sina välfyllda garderober. Men hemma hos mig finns det gränser.
– Okay, sa han. Men när jag sover över här vill jag ligga på vänstra sidan för den är minst skruttig.
Eftersom det är jag som skapat Adrian lät jag bli att opponera mig en gång till. För tänk om han som sover naken får skavsår nånstans då lakanet inte är totalt slätstruket 😀

17 reaktioner på ”Äntligen…

 1. Hahaha! Att stryka lakan eller något annat för den delen är bortkastad tid. Jag menar efter fem minuter är ju allt skrynkligt igen iaf.
  Kul att du hittade svarta lakan på Hemtex. Brukar också köpa lakanen där.

 2. Snyggt, för din del! 😀
  Jag vet ju att du letat svarta lakan, men det är inte min grej.
  Men jag kan gärna ha lite färg, det piggar upp. Tapeten i ditt blogghem är mera min sovrumsstil. När Sigge levde hade vi mycket starka färger, gärna rött, gult och orange, men, nej, inte nu.
  Huvudsaken du som sover i sängen är nöjd, och för din del, den häftige Adrian, då 😉
  Kram!

  1. Tapeten i blogghemmet skulle jag aldrig ha hemma men här går den an 🙂
   Någon färgklick här och där i hemmet passar också mig men jag älskar trä, stål, läder, svart. Och det är ju också Adrians stil, how come? 🙂

 3. Jag hittade mörkgrå lakan på ellos..och väldans mörk gråa påslakan ovh dynvar…mycket nöjd..i satinbomull.
  Att stryka sängkläder är säkert det onödigaste som finns…dom är ju skrynkliga på ett huj bara man rör dom..ingen idé enligt mej alltså 🙂

 4. Har vita lakan, som jag manglar! : )) Blivit van sen barndomen. Då hade vi en gammal mangel, som man skulle veva medan mamma satte in lakanet. Huh, det var tungt jobb. Det var innan elektriska manglar. Alltså har jag levt på stenåldern!!

  1. Minns också en jättestor mangel som fanns i ett hus i Garnison, granne med min mor. Huset är rivet för länge sedan. Elektriska manglar har jag sett, men jag är för lat för att hålla på med dem – försöker rulla lakanen så pass bra efter tvätten att de är någorlunda släta när jag tar dem i bruk 🙂

 5. Kul att du fått tag i dina lakan 🙂 Du vet väl att Hemtex finns på nätet? Jag köpte också satinlakan nu när det var extrapris men mina är dovt ljungrosa. Jag manglar lakanen och njuter så galet av att få krypa ner mellan de släta lakanen. Upptäckte att satin är svårare att få slätt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.