14 reaktioner på ”Flowers on Fridays, del 4

  1. Nu ska jag leka dysterkvist: det behövs pollinerare också… Har upplevt riklig äppelblom men få äpplen, när flygvädret inte gynnat pollinerarna. I fjol frös alla blommor för Mia, 7-8 kilometer härifrån, men inte våra. Nån annan gång har alla blommor blåst eller regnat bort. Och senare på året kan torka göra att träden kastar sina kart… Och så har vi rönnbärsmalen… Det är härligt att odla, man kan inte veta något förrän man har skörden bärgad – nästan. Minns en seriestrip på vikingen Hagbard, han står i ett regn av fiendepilar och undrar om han bör byta yrke. Kumpanen föreslår jordbruk. Hagbard svarar: ”Nej, det är alltför riskabelt”…

    1. Hahaa – det var ju ingen dyster historia i sig, den slutade roligt med käre Hagbard. Och visst är det ett äventyr att vara odlare! Och pollinerare behövs, javisst, där hördes ett vagt surr kring blommorna så jag hoppas det blir äpplen!

  2. En jättefin bild på äppelblommorna. Å härligt att gå gå ut och äta på restaurang igen. Hoppas du har en toppen kväll!

    1. Ja, det är också via FB jag följer dig – ibland går jag in på bloggen också, men många vänner är ju på Fejan – där ser man saker nästan direkt 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.