23 reaktioner på ”Kommer några tomater också i år

 1. Det är roligt att följa sina växters utveckling och gott när de mognat. Men hur kan du ha ledsnat redan efter två somrar när du har en så fin balkong att odla på.

 2. Näääähä….. så avundsjuk jag blev. På mina är ju ingenting. Men de slutade växa i längd.
  Dina ser goda ut. 😍

  1. Har du gödslat, duschat? Har de tillräckligt mycket jord? Fått vatten varje dag?
   Tomatplantor kan nämligen inte drunkna, om du inte sänker dem i ett badkar förstås 😀
   Vi får ha tålamod och hoppas du får blommor på dem snart och sedan tomater!

   1. Jag bara vattnar den varje dag. Tyvärr hade jag inte hinkar istället för krukor. Om inte händer nåt inom 2 veckor då avvecklar jag hela trädgården. 😅

   2. Det är inte fort. Men eftersom jag tog fröna från en mini tomat är ju fullt möjligt att det inte blir några frukt. Jag väntar 2 veckor till och om fortfarande inga blommor tar jag bort dem. Jag han faktiskt inte se ut på mina fönster längre. Och att öppna är ju också arbetskrävande.
    Kram!

   3. Ja, jag slänger de inte omedelbart, men det lutar år det. Det var fel att jag tog fröna från de söta miniplommontomaterna, som jag tycker så mycket om. Det var fel då de säker var genmodifierade och därmed blir inte återbrukbara. (chilin var mycket enklare att odla än tomater. Borde jag odlat det igen. Men jag har en hel del torkade chilisar kvar så jag kände inte att jag har behov av än.
    Och nästa sommar blir ju inget för då åker jag hem till mina föräldrar på sommaren då jag hoppas att allt är mer normativ igen.
    Kram!

 3. Då får du egna tomater i år också. Jag har plockat 3 st på min planta som jag köpte med blommor på.
  Kramar från oss

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.