15 reaktioner på ”Här går det undan!

 1. Jag föredrar enklare sysselsättning, som att fotografera, och klippa gräs. Det kräver inte någon direkt intellektuell ansträngning.
  Svante

   1. Min motion består mest i gräsklippning numera promenaderna inställda på obestämd tid. Jag har inte orken att ränna runt, som tidigare, och inte känns det kul heller.
    Svante

   2. Det ska bli spännande, och se om jag får någon tid till Lungmottagningen i Gävle, och sjuktransport dit, och den, annars stannar jag hemma. Jag åker inte kollektivt, och köra 44 mil gör jag inte heller.
    Svante

   1. Jag tror det. 🙂 Man utvecklas i det mesta när man gör det regelbundet. Och gör man sällan saker då avvecklas man, färdigheterna bleknar. Jag tittade lägenheter som är till salu i Manhattan för några dagar sen. I en av lägenheterna var ett stort skåp i rummet och det var full med enbart pussel. Säkert runt hundra. Jag tänkte på dig att du skulle känna dig i pusselhimlen. 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.