Månadens Muminbild och två solnedgångar

Det är första september och dags att visa månadens kalenderbild.

Höststormarna verkar överraska också Muminfamiljen. Lilla My tycker det är spännande, hon doppar händerna i vattnet, gillar skummet tror jag. Mumintrollet, mamman och de övriga ser lite mer bekymrade ut. Men kaffepannan har inte ännu flugit överbord 😀 Och är det Muminpappan som är välutrustad med granngul sydväst? ❤

Utsikt från balkongen strax före klockan åtta på kvällen.

Vemodigt men sant, solen står inte längre högt på himlen. Jag har ungefär en timme sol på balkongen eftersom den tidigt dyker ner bakom de stora träden. Men himlen är väldigt fin att skåda ändå fram till halv nio på kvällen.

Har påbörjat ett nytt pussel. Den här solnedgången får jag titta på tills pusslet är klart. Jag tar det piano, har precis bara börjat sortera bitarna och inte hittat alla kantbitar än. Men vem har bråttom i dessa tider?

 

13 reaktioner på ”Månadens Muminbild och två solnedgångar

  1. Vilken fin Muminbild! Älskar din Muminkalender:-)
    Ja, kan man inte se ”the real thing” längre tar man det näst bästa – solen i pusslet;-)

  2. Ser lite otryggt ut att sitta i den båten. Höststormar på väg?
    Fina solnedgångar. Den som du ska pussla ihop ser inte lätt ut. Men du har rätt. Ingen har bråttom nuförtiden.

  3. Lite vemodigt med övergången från sommar till höst. Sensommar blir förhöst. De är lite bekymrade i muminbåten, men lilla My tar det som en spännande utmaning, som vanligt. När jag kommer hem från landet ska jag leta fram mina Muminböcker igen och läsa om dem. Och be maken tillverka mig ett flyttbart pusselbord. Vackert pussel som du har skaffat dig.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.