Hur galet som helst, del 60

Man kan nog säga att mina måndagar ofta är ”hur galna som helst”.

I dag hade jag tre telefoner! Vanligtvis har jag bara två, men under ett par timmar skötte jag även prenumerationsärenden tills personen som skulle ha hand om den kom från tandläkaren.

En del av sängen bakom min arbetsstol utgör ofta avlastningsbord för allt jag behöver i jobbet. Också det är ju Hur Galet Som Helst!

Att jag sedan orkade göra bruschetta-mozzarella åt mig själv på eftermiddagen kändes skönt. Det blev Hur Galet Gott Som Helst 😀

16 reaktioner på ”Hur galet som helst, del 60

 1. Jag har också 2 telefoner, men tack, och lov ingen med dator i sig, den hamnade i sin kartong igen när jag köpte en som det går att ringa med. När jag var ute kunde jag inte se vad skärmen visade, för de glasögon jag måste ha för att se skärmen går inte att använda när jag promenerar. De glasögonen använder jag bara hemma, och där har jag ju datorn, med tillräckligt stor skärm.
  Svante

   1. Jag har inte heller skrivit ett SMS ännu. Jag har provat en gång men jag hann inte förrän telefonen stängdes av innan jag var klar.
    Svante

 2. Jag har köpt en IPhone XR. Och har nu 2 telefonnummer i ett. Både det privata och företaget också.
  Fungerar superbra. Skärmen visar alltid till vilket nummer folk ringer. Och när jag ringer tillbaka så rings från det numret de har ringt till mig.
  Jag har redan från början tilldelat separat ringsignal både till själva ringandet och även till sms så jag vet redan från signalen vem som ringer. Man kan också ha två telefonsvarare till båda numren. Och på kvällen stänger jag av numret till jobbnumret och sätter på det på morgonen.
  Jag är så nöjd med den lösningen.

   1. Det är enkelt. Du kan fråga din operatör om de håller med den tjänsten. Det andra kortet är virtuell och har då samma nummer som ditt andra telefonsnummer du har. Allt är klart på 5 minuter utan ens gå hemifrån.

   2. Operatörerna brukar vara väldigt hjälpsamma. Man kan gå in i butiken också där är de också villiga att hjälpa.
    Det mesta jag kan, har jag lärt mig själv då det var alltid jobbigt att fråga andra om hjälp. Och när någon hjälpte var jag där och tittade och frågade vad de gjorde. Det mesta är mycket enklare än man föreställer.

 3. Jag har också tre mobiler min huvudtelefon och två som är till för olika saker 😊 smörgåsarna ser så goda ut 👍 ha en fin dag nu.. 🤗

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.