Nallarnas dag

Jag hörde om dagen på tv men så glömde jag bort det.
Sedan läste jag Nickis blogg, och tänkte att jag vill också uppmärksamma mina nallar!

Och det var nog bra att jag tog i dem. Samma gäller Snobben och Mumin i förgrunden.
Min äldsta nalle, den jag fick då jag var ungefär fyra år gammal, ser något konfunderad ut. Och Mumin spärrar upp sina blå i förskräckelse. Han frågar sig  ”tänker du ta bild av oss utan att damma av oss”?! Snobben verkar sova medan nallen jag fick av Dimi en gång verkar full av beundran då hon blickar upp mot gamla nallen.

Nåjo, jag gjorde det. Fotograferade först och såg sedan att precis, här behöver det dammas av! Så nu sitter sällskapet i min soffa och ser på tv. I morgon ska de snyggas upp ❤

18 reaktioner på ”Nallarnas dag

  1. Dina nallar är ändå framme, min som jag fick av min bror när jag var liten är inklämd i mitt klädskåp för jag har ingenstans att ha den, den är alltså inte nån liten skapelse..säkert en meter hög och 50cm bred.

  2. Såååå söta den familjen är:-) Kul att du också har sparat dina nallar. Det har jag också gjort! Å våra nallar are still going strong. Inte illa med tanke på deras ålder;-)

  3. Min nalle flyttas varje dag hit och dit för att den sitter på sängen. Fick jag av min avlidne man. Den skulle trösta mig så länge han var på en kurs. 60 cm lång och precis rätt storlek för ett vuxet barn 😀
    Fint sällskap hemma hos dig!

  4. Åhhhh Carita vad fina dina nallar är 😍 den stora liknar min lite 🐻 Jag har tyvärr ingen från någon barndom minns inte ens om jag fick någon 🤔 Men jag äkskar mina nallar fast jag fått dom som vuxen.. Jag lämnar en kram här till dina fina nallar.. 🐻 🐻 och tack för att du länkar till mig.. Kram 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.