Härliga Lars Lerin och Junior

I går kollade jag på Lerins sommarö där Kalle Moraeus och Birgitta Corbell var gäster. Ett sådant härligt program! Jag tror att jag kan titta på fler avsnitt via SVT Play, men jag hör till den kanske något mer gammaldags skaran som gärna väntar på programmen tills de visas i tv. Samma gäller Ernst Jul när det så småningom kommer.

Jag gillar Lars Lerins och Juniors humor. ”Lars hjälper till i köket på bästa sätt genom att hålla sig härifrån”, sa Junior. Det visade sig att Junior är den som vill ha ordning, tallrikar av olika storlekar ska vara på rätt plats i skåpen och inte hur som helst, stora bland små 😀
Jag har inte så många tallrikar som Lars och Junior har på sitt sommarställe, men jag funkar annars rätt lika som Junior.

I kväll ska jag klippa gamla tidningar. Jag är gammaldags med sånt också 😀 Jag har ett eget textarkiv. Då tidningen kommer ut bara en gång i veckan blir det inga mängder att samla på. Hittills har jag fyllt ungefär två pärmar, så de får bra plats här hemma hos mig 🙂

Det är en av favoritsysslorna faktiskt, att klippa. Samtidigt får jag aha-upplevelser och tänker att den där grejen bör vi följa upp. Såsom den med skarp syn kanske ser är det artiklar från tidningar i somras som jag ska arkivera i kväll.

11 reaktioner på ”Härliga Lars Lerin och Junior

 1. Tycker också dom är härliga. Tittar gärna på deras program. Lars Lerin är julvärd på TV och det tror jag blir fint.
  Spännande att spara på artiklar och minnas det som hänt.
  Kram Anki o Minton

  1. Just det, jag läste om det – så jag ska nog följa honom där också.
   Ibland ser jag mer på Sveriges TV här hemma än på de finska programmen 🙂 Förutom nyheterna dock, då följer jag både de finska och finlandssvenska, och även Sveriges.

 2. Lars Lerin är fantastisk som konstnär och människa. Har faktiskt fått förmånen att träffa honom irl. Min VD var klasskamrat med Lerin och han ordnade så att Lerin bidrog med några av sina tavlor till en konstutställning vi hade på jobbet. Lars Lerin är den ödmjukaste killen man kan tänka sig. Tror att Junior var det bästa som kunde hända Lerin, för han hade ju några riktiga problemår innan de träffades.

  Att klippa ut tidningar – ja, det gjorde jag också för sisådär 20-30 år sedan. Men sedan allt finns på nätet så har jag slutat med det.

  1. Papperstidningen ska inte dö – i alla fall inte hos mig 😀
   Ja, jag tror också att Junior var det bästa som kunde hända Lars efter allt han gått igenom.
   Jag skulle gärna se hans tavlor och de fanns ett tag utställda i Esbo, men det är för långt borta för mig som inte har bil.
   I dagens läge åker jag ogärna kollektivt då ett besök i Esbo skulle betyda massor av bussbyten…

 3. Ja man kan bara le och njuta av de härliga paret. Jag såg också det igår kväll. Här är sex grader kallt och sjön har frusit och solen har gått upp och färgat isen till guld. Jag som skulle städa sovrum går ut istället och hämtar ved, matar fåglar och går till skogen med hunden Jack. Man kan bara ta tillvara solen de få gånger man ser den.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.