Skyltsöndag, den 10 januari 2021

Det blir en lite annorlunda skyltning den här söndagen. Får ibland rapporter via Google och den här visar hur jag har rört mig det senaste året. I februari, innan covid-19 slog till, hann jag besöka Stockholm och Täby. Efter det har jag bara rört mig i Finland. Att där är så där många nålar beror på att jag var på innebandyresa till Kuopio och vi hade rätt många stopp under resan.

Skyltar, planscher, fyndiga texter, plakat och annat kul hittar du varje söndag hos bloggaren BP som förvaltar denna trevliga utmaning!

19 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 10 januari 2021

 1. Jag gillar att du är nöjd med att andra vet var du är någonstans. Själv vill jag helst veta var jag är själv först.
  Svante

   1. Jag vill veta själv var jag befinner mig, Ingen annan ska veta det. Moderna mobiltelefoner håller koll på var man är, men talar bara om det för den som lämnat ut sim kortet.
    Svante

   2. Min bärbara dator har en sådan funktion, och jag lyckas inte stänga av den. Det spelar kanske ingen roll då den står på ett skrivbord i Kårböle, och bärs inte omkring.
    Svante

   3. Nej! den här datorn kommer inte ut ur huset, om jag inte blir inlagd på sjukhus, någon gång. Då ska den med, det var tråkigt att vara utan den i 38 dagar i april, och maj.
    Svante

   4. Jag blev ju upplockad ute, av en ambulans, och kom inte hem förrän efter 38 dagar. Då hade datorn stått på i 38 dagar utan att husse kommit hem, och stängt av den. Tänker försöka få den med mig, om det händer igen.
    Svante

 2. Annorlunda skyltar är extra välkomna! Du hann åtminstone till Stockholm och Täby en gång ifjol, och det innan C19 blev till en pandemi.
  Undrar om alla mobiltelefoner har en inbyggd app där Google kan se var man befinner sig. Det var ju tal om nåt sånt i somras just i samband med våra rörelsemönster under pandemin. Tror det blev ett samarbete med de största mobiloperatörerna här i Sverige.

  Stort tack för din ”reseskylt” och länken:-)

  PS. Här var inte kallt, men väl snöstorm. Så jag avstod också från att gå ut. DS.

 3. Jag fick en dylik historik från google jag också o kunde konstatera att jag inte rört mig längre än kanske på en max tolv mils radie hemifrån på hela året! Inte för att jag är en stor-resenär men ändå, ganska futtigt har det blivit

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.