Veckans ord – SOVA, vecka 2

Tycker att jag fick till det rätt bra den här veckan. Då jag nuförtiden är rätt mycket inomhus, på grund av coronarestriktioner, men också på grund av mitt jobb som jag i huvudsak gör hemifrån, alltså tidningen Nya Östis… så kan jag ju sitta vid teven och ta foton 😀 Hahaaa, briljant!

Det här sovande barnet fick jag ögonen på i söndags då programmet Sång till Bergslagen visades i repris i SVT2.

Fler bidrag finns hos Gemsweekly, Mrs Susanne.

21 reaktioner på ”Veckans ord – SOVA, vecka 2

  1. Du har helt rätt! En absolut briljant lösning:-) Dessutom blev bilden riktigt bra. När jag fotar tv-skärmen blir det alltid väldigt konstiga bilder…
    Ett toppen bidrag till temat:-)

  2. Så fiffigt av dig att fota direkt från TVn, det kanske jag får ta till när jag inte hittar nåt lämpligt att fota hemma, Det ser onekligen skönt ut att bara somna, även om man är mitt i en folksamling eller var det än är.

  3. Underbar bild du tog ja vi får vara kreativa i denna tid då vi inte ska möta människor alls och du fixade det galant 🙂 Tack för att du är med KRAM

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.