Veckans ord – ÖNSKA

Hittills har jag tyckt att ordutmaningarna hos Susanne, Gemsweeklychallenge, har varit rätt svåra. Jag har deltagit alla veckor och kämpar för att göra det även framöver. Utmaningar ska ju vara utmaningar!

Det här är garanterat inte den vackraste bilden bland alla som deltar den här veckan. Då man önskar sig något tänker man kanske i allmänhet på något vackert, något nästan onåbart.

Då jag kollade bidraget hos min bloggvän BP slog det mig att jag inte behöver vara så nitisk eller kräva perfektion av mig själv då det gäller bilden och det givna ordet.

Man kan skriva lite allmänt om veckans ord, filosofera kring det.

Jag tror att många nu ÖNSKAR att pandemin ska ta slut. Och jag ÖNSKAR att folk förstår att det dröjer femhundra år innan ett ansiktsskydd förmultnar… Skydden hör hemma i blandsoporna. Inte på marken ute i naturen.

15 reaktioner på ”Veckans ord – ÖNSKA

 1. Jag önskar att jag får hjälp med att beställa tid för vaccinering, för jag grejar inte att sitta och knappa på min telefon. Det slutar med att det kommer upp en text med ”er tid är ute”. Då kan det i och för sig kvitta att man inte kommer fram.
  Svante

   1. Jag ska åka till Vårdcentralen på tisdag, och vill de inte hjälpa till slipper jag bli stucken i armen.
    Svante

 2. Hahaha:-) Alltid superglad när jag kan inspirera mina bloggvänner på ett eller annat sätt. Tusen tack för länken.
  Å det roliga är att jag faktiskt också har visat kastade munskydd två gånger. Man ser dom överallt, tyvärr. Hörde på tv att just munskydd är riktiga miljöbovar i hela världen. Ytterligare en sak att tacka pandemin för…

  1. Ja, jag undrar hur folk är funtade… alltså de som slänger munskydden på gator och grönområden…
   Jag slänger inte ens ett godispapper – har blivit uppfostrad så.

 3. Visst önskar vi att pandemin ska ta slut och likaså att vaccinationerna ska ta fart. För gör den det så kan också pandemin kanske sakta avta.

 4. Håller med dig! Önskar också att detta elände ska ta slut! Och varför i alla världen måste man slänga sina ansiktsmasker där man står. Fåglar fastnar i dem och det tar evigheter innan de förmultnar, som du skriver.
  Ha en fortsatt trevlig påskhelg!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.