Före och efter möbelflytt

I går var det äntligen dags för möbelflytten hemma hos mig. Fick hjälp av Pia, endast två händer räcker inte till då saker ska flyttas. Jag har planerat det här länge, eller så att säga vetat hur jag vill ha det. Men att skillnaden skulle bli så stor som den blev hade jag inte räknat med.

Bild 1 tagen före flytten. Här är det stökigt förstås, innan jag flyttat diverse prylar och kläder till sina rätta platser.

Det är frågan om samma möbler och exakt samma yta som förr, men ändå blev det som ett helt annat rum lite senare.

Bild 2, före flytten. Sekretären som står till vänster och knappt syns på bilden finns kvar på samma plats även efter möbelflytten. De möbler jag flyttade var alltså tv + tvbord, soffa och bord, stora bordet där jag brukar pussla och dess sex stolar samt spegeln som fått annan plats i samma rum.
Bild 1 efter flytten. På alla sätt ljusare och rymligare. Ja, idag lyser också solen in, det gjorde den inte då jag tog före-bilderna i går. Nu är det också lättare att städa i detta rum 😀
Samma rum från lite olika vinklar sett. Jag är mycket nöjd och trivs nu ännu bättre här hemma ❤

Alla saker, och till exempel mina växter, har ännu inte hittat rätta platserna, men – tids nog!

27 reaktioner på ”Före och efter möbelflytt

 1. Det blev onekligen bättre. Tv-n stod ju lite galet där vid fönstret, om man vill se nåt då måste man dratt ner persienner eller nåt. Det är bättre flöde nu.
  Men vad finns där bakom väggen som inte går enda upp till taket? Är det kontoret?

  1. Jag såg bra från teven också förr och har inget annat än spetsgardiner där. Problemet var närmast att teven blir ju varm av användning och då solen gassar på den är det etter värre, rentav farligt tänkte jag 🙂 Mycket nöjd nu.
   Bakom väggen som inte går till taket finns min hall, städskåp, klädskåp – jag kommer in genom dörren som ligger till vänster bakom vita väggen 🙂

  1. Tack! Jag har jobbat på det här flera år nu, att få ut sånt jag inte känner mig bekväm med och saker som jag tycker om, och i den färgskala jag gillar 🙂

 2. Det är ju som dag och natt, nästan i dubbel bemärkelse. Så mycket luftigare och rymligare. Snyggt. Om du vill kan du till och med ta bort soffbordet, då blir det ännu luftigare. För de få saker du har på bordet kan du lika gärna ställa på sideboarden där tvn står. Bra jobbat!

  1. Sitter ofta i soffan och kollar på teve och behöver då avställningsyta för glas, tidningar och annat så det bordet är nog oerhört viktigt för mig 🙂

   1. ‘Lazy bum’ är riktigt bra för ’latmask’. Fast Bond har väl ngn översättnings grunka som gör att han förstår alla språk…..😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.