Arbetsvy och regnskydd

Länge sedan jag visat en arbetsvy! Oftast är ju vyn på jobbet densamma, det vill säga någon av mina tre datorer här hemma 😀

Det har varit härligt väder i dag. För jag tycker om då det kommer regnskurar som rensar gator och torg och luften, om det varit kvalmigt. Ett par gånger har det åskat i dag, men smällarna och bullret har inskränkt sig till några få. Efter regn kom också sol, och så ska det vara. Regnar det en vecka i sträck, är mulet och bara +10 grader… då blir jag lite knäckt.

Jag hann precis hit till Monumentsparken fem i ett. Hade en träff, en intervju här, klockan 13. Kunde stå i regnskydd under trädkronorna. Intervjun handlade i liten utsträckning om pågående kommunalval. Vår egentliga valdag är söndagen den 13 juni. Skulle ha varit den 18 april men sköts fram på grund av pandemin.

10 reaktioner på ”Arbetsvy och regnskydd

   1. När det gäller politik, får man se det oroliga i det hela.
    Svante

   2. Ja så improduktiva sysselsättningar som politiker pysslar med borde de vara lite försiktigare. Någon kanske blir sur på dem, och röstar på ett annat parti.
    Svante

 1. Den affischväggen hade platsat i Skyltsöndag också.
  Vi slapp regn, men kvalmigt och 25 grader blev det senare under eftermiddagen. Men vi lär få er väder imorgon säger väderappen.

  PS. Grattis förresten till silvermedaljen i ishockey igår. Höll faktiskt på Finland, men… DS.

 2. Det är glest mellan skyltarna. Är det för att det är få kandidater eller för att folk har tagit dem med sig som idolbilder? 😉

  1. Vi har inte så många partier, och på de här platserna sätter sällan ensamma kandidater ut sina plakat – de finns på andra platser.
   Det här är bara en plats av hundratals där kandidaterna marknadsförs 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.