Nära havet vill jag bo

Och så är det också. Jag bor ganska nära havet. Sommartid tar jag mig dit på cykel inom tio minuter. Det här är en av de nyaste rastplatserna vid Lovisaviken. En bastant, lagom låg mur som man kan sitta på. Ett lika bastant stenbord med stolar av sten finns också. Inget som någon med skadegörelse i sinnet kan slänga i havet. Muren och bordskonstruktionen ska också hålla för väder och vind.

Skönt med ett dopp tycks änderna tänka. Själv skulle jag också gärna plaska i Lovisaviken nästan dygnet runt nu i denna värme 🙂

8 reaktioner på ”Nära havet vill jag bo

  1. Du glömde visst klottrarna, men jag hoppas att de lämnar muren och sittplatsen i fred. Vet inte om jg gillar muren. Den ser aningen bastant ut, men jag förstår att kommunen tänkt till och gärna ville gardera sig mot skadegörelse.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.