Skyltsöndag, den 12 september 2021

Liten lektion i finska. Inredningsaffären på Alexandersgatan har ett mycket mångsidigt utbud och numera också en webbaffär. Köpte själv här i fredags bland annat en rosendoftande tvål i pumpflaska, och min syster fick en vackert mönstrad liten väska som gåva på födelsedagen.

Har sovit länge i dag. Fick nyss ledaren för torsdagens tidning klar. I går lyckades jag också med ett par små städprojekt här hemma, och de gör mig lugn i sinnet. Ju äldre jag blir, desto mer störs jag av saker som ligger framme, då det råder oordning och prylarna inte finns på sina rätta platser 🙂

Fler skyltare hittas hos bloggvännen BP, som driver bloggen Konst eller konstigt.

11 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 12 september 2021

 1. Såna affärer är roliga att botanisera i! Ja, jag har också plockat undan. Jag brukar ha bra ordning men det hade hopat sig då jag varit tvungen att köpa nya teknikprylar och med dessa följer alltid tillbehör, papper och bråte. Var sak på rätt plats 😀
  Trevlig söndag!

  1. Det stämmer, tekniska prylar för med sig en massa ”bråte”…
   Och så tänker man att man kanske behöver nåt av allt det där, från små cd-skivor till hörlurar och sladdar och papper…
   Var sak ska ha sin plats.
   Glad måndag Geddfish!

 2. Alltså den där fjärilen med fläkten är ögongodis för en som mig som älskar rost. Ibland önskar jag mig en trädgård. Inte för att skörda frukter och grönsaker utan för att smycka ut den med olika rostiga föremål;-)
  Självaste skylten var stilfull och vacker.
  Oordning gillar jag inte heller. Vill nog gärna slippa leta efter saker, men det ska inte vara sterilt heller. Det ska ju ändå synas att någon bor i lägenheten…
  Tusen tack för din fina skyltning och länken:-)

  1. Precis – man måste ju inte odla i en trädgård 😀
   Jag skulle nog göra även det, testa allt från tomater till solrosor och annat.
   Men rostiga föremål skulle där absolut också finnas!
   Och nej, att leta efter grejer är frustrerande 🙂

 3. Lahjat fanns kvar i minnet, men sisutus fick jag kolla på skylten för översättning för! jag håller helt med dig. Städat skall hemmet vara, annars stressar jag helt i onödan! Trevlig måndag!

  1. Så där lagom städat – ja. Så att man hittar sina saker.
   Inredningsprylar är jag svag för, just nu är det glasföremål som gäller.
   Men jag städar undan också, ger bort, säljer saker. För de ska bytas ut ibland 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.